Filter
Sarjana Sains
Oman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Oman

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Oman, secara rasmi dipanggil Kesultanan Oman, adalah sebuah negara Arab di barat daya Asia di pantai tenggara Semenanjung Arab. Ia mempunyai kedudukan yang strategik penting di muara Teluk Parsi.

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Oman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs | DBA | BScs

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Oman

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs | DBA | BScs
Muscat University

MSc dalam Pengurusan dan Keusahawanan menambah nilai kepada darjah pertama pemohon dengan menyediakan individu dengan kesedaran bersepadu dan kritikal dalam pengurusan da ... [+]

Program Butiran

MSc dalam Pengurusan dan Keusahawanan menambah nilai kepada darjah pertama pemohon dengan menyediakan individu dengan kesedaran bersepadu dan kritikal dalam pengurusan dan organisasi, seterusnya membangunkan tumpuan khusus dalam bidang keusahawanan, dan membantu mereka dalam mengerucutkan kerjaya keusahawanan. program ijazah ini adalah salah satu daripada satu set program pasca siswazah yang direka oleh Universiti Cranfield dan ditawarkan di Universiti Muscat. Ini adalah program ijazah berkembar, yang membawa kepada penganugerahan ijazah Universiti Cranfield dan ijazah Universiti Muscat

Objektif Program

MSc dalam Pengurusan dan Keusahawanan bertujuan untuk:... [-]

Oman Muscat
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu