Filter
Sarjana Sains
Chile Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Chile

Msc bermaksud Master Sains. Ia adalah pakar 's Tahap pendidikan lepasan ijazah yang diberikan oleh universiti dalam jumlah yang luas negara. Ijazah ini biasanya dikaji untuk dalam sains dan kadang-kadang dalam sains sosial.

pengajian perniagaan menyediakan pembelajaran asas untuk pelajar yang mahu bekerja di beberapa kapasiti perniagaan. Terdapat di universiti-universiti dan sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia, pelajar akan mempelajari asas-asas perniagaan seperti kewangan dan pengurusan. 

Chile adalah telah berkembang kerana kedua-dua kajian di luar negara dan destinasi percutian. Chile telah menjadi destinasi penting untuk pelajar-pelajar dari seluruh dunia yang mahu meneruskan atau melanjutkan pelajaran.

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Chile

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Chile

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Sarjana Sains dalam Inovasi dan Keusahawanan (MIE) adalah ruang latihan dan pengkhususan di mana pelajar mendalami pengetahuan dan kemahiran mereka untuk mencipta nilai m ... [+]

Sarjana Sains dalam Inovasi dan Keusahawanan (MIE) adalah ruang latihan dan pengkhususan di mana pelajar mendalami pengetahuan dan kemahiran mereka untuk mencipta nilai melalui penciptaan permulaan baru, atau menyumbang daripada inovasi kepada syarikat yang ditubuhkan.

Program ini berdasarkan kerja berpasukan untuk mencapai pelaksanaan projek usahawan / inovatif. Ini dicapai melalui penggunaan kaedah pepejal yang diajar oleh guru dan mentor peringkat tinggi. MIE berlangsung selama 12 bulan dan dibahagikan kepada tiga peringkat: 1) tahap penerokaan dan penjanaan idea, 2) peringkat konseptualisasi perniagaan baru, dan akhirnya 3) peringkat pelaksanaan projek.

Memandangkan keamatan proses ini, ini merupakan program sepenuh masa yang bertujuan untuk pelajar yang memulakan kerjaya mereka. Satu-satunya keperluan adalah bahawa calon-calon mempunyai ijazah, dan mungkin perkara yang paling penting dengan keinginan untuk mengubah dunia melalui inovasi dan keusahawanan.... [-]

Chile Peñalolén
Mac 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu