Filter
Sarjana Sains
Albania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Albania

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik.

pengajian perniagaan adalah program akademik yang dirancang untuk pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana perniagaan dijalankan. Kursus boleh termasuk topik yang lebih umum atau orang-orang yang lebih khusus untuk membantu menyediakan pelajar untuk kerjaya tertentu.

Sistem pendidikan Albania daripada dibahagikan kepada empat peringkat dengan pendidikan universiti sebagai peringkat tertinggi. Ini pendidikan tinggi telah membolehkan semua pelajar anak negeri dan antarabangsa untuk memilih kerjaya bergantung kepada pilihan dan kebolehan mereka.Institusi yang menawarkan pendidikan yang lebih tinggi dalam masyarakat Albania memastikan terdapat jendela langit maklumat untuk semua pelajar yang berminat dalam hal ehwal sejarah, tradisi, budaya dan semasa negara

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Albania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Albania

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Canadian Institute of Technology

The MBA direka untuk menyediakan pelajar bagi pentadbiran kerjaya perniagaan, pengurusan kewangan, atau teknologi maklumat. Program ini terpakai kepada individu yang mera ... [+]

Sarjana Sains dalam program Pentadbiran Perniagaan (MSBA) direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan perniagaan atau untuk memulakan dan menjalankan perniagaan mereka sendiri.

Program ini mengandungi kursus dan komponen yang memberi pelajar asas yang kukuh dalam pengurusan perniagaan am.

Program ini mengiktiraf bahawa menjalankan sebuah organisasi perniagaan sederhana atau besar moden memerlukan pengetahuan dan kepakaran bidang fungsi khusus. Oleh itu, program ini direka untuk memberikan pelajar fleksibiliti mendapat ijazah perniagaan am atau menumpukan perhatian kepada salah satu daripada pengkhususan berikut:

pengurusan perniagaan antarabangsa pengurusan kewangan, atau Sistem Pengurusan Maklumat. ... [-]
Albania Tirana
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu