Filter
Sarjana Sains
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Afrika Selatan

Msc bermaksud Master Sains. Ia adalah pakar 's Tahap pendidikan lepasan ijazah yang diberikan oleh universiti dalam jumlah yang luas negara. Ijazah ini biasanya dikaji untuk dalam sains dan kadang-kadang dalam sains sosial.

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sarjana Sains dalam Pengajian Perniagaan di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Afrika Selatan

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of the Witwatersrand

Program Harta Tanah kecerdasan adalah satu-satunya program di Afrika Selatan yang telah ditanda aras oleh ahli akademik antarabangsa bebas (yang pakar dalam bidang ini) d ... [+]

Permohonan untuk 2017 kini ditutup

Program Harta Tanah kecerdasan adalah satu-satunya di Afrika Selatan yang telah ditanda aras oleh ahli akademik antarabangsa bebas (yang pakar dalam bidang ini) dan dinilai sebagai setanding dengan program yang sama di Eropah dan Amerika Utara. Ini membolehkan kecerdasan untuk menawarkan pendidikan bertaraf dunia yang menampilkan kakitangan terlatih di peringkat antarabangsa serta beberapa pakar terkemuka di pasaran tempatan. Ruang pengajaran adalah state-of-the-art kemudahan moden dan rumah. Kami menawarkan anda peluang untuk mendapatkan kelayakan hartanah di ambang pintu kepekatan terbesar majikan hartanah di benua Afrika yang membolehkan anda memulakan kerjaya dalam pasaran hartanah yang paling canggih di Afrika. ... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stafford

Universiti Napier University, MSc dalam Pengurusan Perniagaan dalam talian akan memberi anda kecekapan dan pengetahuan praktikal yang anda perlukan untuk berjaya dalam ke ... [+]

Mengenai Program

The Edinburgh online MSc in Business alt = "Pengurusan akan menyediakan anda dengan kecekapan praktikal dan pengetahuan yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya dalam perniagaan.

Kursus ini akan memberikan pendidikan perniagaan pascasiswazah yang kreatif dan fleksibel yang membolehkan anda memilih cara, kapan dan di mana anda belajar.

Terdapat ciri khas yang boleh didapati dan anda boleh menggabungkan Perniagaan anda alt = "Pengurusan gelaran dengan salah satu daripada yang berikut:

PerbankanKeusahawananPeristiwaKewanganHRMLogistikPemasaranProjek alt = "PengurusanPelanconganFaedah

Program ini akan membimbing anda dalam meneroka isu-isu yang dihadapi perniagaan kontemporari dan membantu mengembangkan kemahiran pengurusan anda untuk meningkatkan kelayakan anda.... [-]

Afrika Selatan South Africa Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
21 - 33 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu