Sarjana Sains dalam Penyelidikan Pengurusan 2020

Sarjana Sains (MSc) adalah ijazah akademik siswazah sering dicapai oleh pelajar-pelajar yang telah menamatkan Ijazah Sarjana Muda Sains dan ingin mendalami pengetahuan mereka. Ijazah ini biasanya memerlukan satu hingga dua tahun pengajian dan boleh menggabungkan kedua-dua elemen teori dan praktikal yang berkaitan dengan sains. Apakah MSc Pengurusan Penyelidikan? Siswazah dari program ini boleh m… Baca lebih lanjut

Sarjana Sains (MSc) adalah ijazah akademik siswazah sering dicapai oleh pelajar-pelajar yang telah menamatkan Ijazah Sarjana Muda Sains dan ingin mendalami pengetahuan mereka. Ijazah ini biasanya memerlukan satu hingga dua tahun pengajian dan boleh menggabungkan kedua-dua elemen teori dan praktikal yang berkaitan dengan sains.

Apakah MSc Pengurusan Penyelidikan? Siswazah dari program ini boleh menjangka akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran yang berpusat di sekeliling penyelidikan dalam bidang pengurusan. Pelajar akan melakukan kerja kursus yang membangunkan kemahiran penyelidikan dan analisis melalui pelbagai kaedah yang telah terbukti, dan akan belajar bagaimana untuk menggunakan kemahiran untuk mencari penyelesaian kepada masalah yang timbul dalam pengurusan perniagaan moden. Mereka belajar bagaimana untuk menjalankan penyiasatan peringkat siswazah untuk menentukan maklumat penting. Beberapa bidang pengurusan mereka mungkin mengkaji termasuk perniagaan kecil, arena awam, layanan, dan banyak lagi.

A Master dalam Pengurusan Penyelidikan mengajar pelajar kemahiran yang dengan mudah akan diterjemahkan ke dalam bidang pekerjaan pilihan mereka. Mereka membangunkan kepakaran yang boleh digunakan dalam pelbagai bidang dan boleh memberikan mereka kelebihan saingan dalam organisasi mencari untuk mengisi jawatan-jawatan penting penyelidikan.

Yuran program ijazah ini akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah dan tempoh kajian. Beberapa sekolah akan membolehkan kerja kursus dilakukan sepenuhnya dalam talian manakala yang lain akan membenarkan pelajar untuk menghadiri kelas separuh masa atau sepenuh masa. Bakal pelajar yang berminat dalam kursus tertentu perlu menghubungi sekolah secara langsung untuk mengetahui butir-butir yang berkaitan.

Graduan MSc Pengurusan Penyelidikan akan menemui pelbagai pilihan yang ada di mana mereka boleh menggunakan pengetahuan luas mereka kaedah penyelidikan kualitatif dan kuantitatif. Beberapa kawasan di mana mereka boleh menggunakan bakat mereka untuk siasatan termasuk perbankan, pelancongan, perniagaan antarabangsa, pendidikan, kredit mikro, dan lain-lainKeupayaan mereka untuk berfikir secara analitik dan inovatif akan meletakkan mereka dengan baik dalam bidang kompetitif dan luas ini.

Pilihan tercetus jika anda sedang mencari untuk melanjutkan pengetahuan anda dalam penyelidikan pengurusan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Asia e University
Kuala Lumpur, Malaysia

The AeU MSC sesuai profesional yang mempunyai kepentingan dalam penyelidikan dan berminat untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang-bidang tertentu dala ... Baca lebih lanjut

The AeU MSC sesuai profesional yang mempunyai kepentingan dalam penyelidikan dan berminat untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang-bidang tertentu dalam pengurusan Baca Ringkas
MSc
01 Jan 2020
Online & Campus Combined
Sepenuh masa
Sambilan
Online & Campus Combined
Campus
Online