Filter
Sarjana Sains
Mauritius Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Pengajian Pengurusan di Mauritius

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Apabila mendaftar dalam program pengurusan, pelajar boleh diberi peluang untuk mendapatkan pemahaman asas tentang konsep pengurusan dan teknik, yang boleh menjadi sangat bermanfaat kerana ia boleh menyediakan mereka untuk kerjaya dalam pelbagai jenis perniagaan.

Mauritius merupakan sebuah negara kepulauan, negara Afrika ini akan menawarkan anda masa terbaik yang anda belajar di universiti. Pantai-pantai di Mauritius dan kehidupan pantai di negara ini adalah hanya menakjubkan. Anda akan menjalani kehidupan yang santai dan menikmati belajar di Universiti sama ada Mauritius atau bahawa Teknologi.

Sarjana Sains dalam Pengajian Pengurusan di Mauritius

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pengurusan, Mauritius

Middlesex University Mauritius

Tujuan keseluruhan program kami adalah untuk membangunkan profesional yang boleh menguruskan beretika, sensitif dan holistik dalam pelbagai organisasi dalam persekitaran ... [+]

Middlesex University Business School telah menjadi sebuah pembekal utama perniagaan, pengurusan dan program profesional yang diiktiraf, selama lebih lima puluh tahun, dengan rekod prestasi yang hebat untuk bekerja dalam perkongsian dengan orang ramai, sektor swasta dan pertubuhan antarabangsa.

Tujuan keseluruhan program kami adalah untuk membangunkan profesional yang boleh menguruskan beretika, sensitif dan holistik dalam pelbagai organisasi dalam persekitaran yang semakin global dan pesat berubah.

graduan kami boleh didapati di hampir semua lapisan perniagaan, industri, masyarakat dan kehidupan profesional.

Modul

pengurusan msc

Untuk anugerah ini modul berikut mesti berjaya diselesaikan: -... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu