Filter
Sarjana Sains
Lithuania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Pengajian Pengurusan di Lithuania

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

kajian pengurusan boleh menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam pelbagai organisasi, termasuk kerajaan. Banyak program membolehkan pelajar pakar dalam kawasan pilihan mereka, seperti kewangan, pemasaran, ekonomi atau perakaunan.

Lithuania, secara rasmi Republik Lithuania adalah sebuah negara di Eropah Utara, yang terbesar daripada tiga negara Baltik. Ia terletak di sepanjang pantai tenggara Laut Baltik, di timur Sweden dan Denmark. Lebih daripada 90% daripada Lithuania bercakap sekurang-kurangnya satu bahasa asing dan separuh dari penduduk bertutur dua bahasa asing, kebanyakannya Rusia dan Bahasa Inggeris.

Sarjana Sains dalam Pengajian Pengurusan di Lithuania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pengurusan, Lithuania

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
ISM University of Management and Economics

Matlamat keseluruhan program ini adalah untuk memberi pelajar pengetahuan, kemahiran, nilai, dan sikap yang berkaitan dengan pengurusan pemasaran antarabangsa. Tumpuan kh ... [+]

Pemasaran dan Pengurusan Antarabangsa

Menurut Peter Drucker, "Oleh kerana tujuan firma adalah untuk mencipta pelanggan, firma itu hanya mempunyai dua fungsi asas: pemasaran dan inovasi". Mengikut ini, pemasaran adalah salah satu fungsi yang paling penting dalam organisasi. Ringkasnya, objektif pemasaran adalah untuk mencipta nilai, berkomunikasi nilai, mengumpul nilai dari pelanggan firma sehingga meningkatkan nilai keseluruhan organisasi. Pemasaran adalah sumber pengetahuan organisasi yang paling penting mengenai pasaran, sementara juga menjadi wajah organisasi yang paling banyak dilihat oleh pelanggan dan pihak berkepentingan. Tujuan program ini adalah untuk mendidik para pemimpin yang berorientasikan pasaran yang melalui latihan berasaskan penyelidikan yang canggih akan berfungsi untuk syarikat-syarikat dunia terbaik.... [-]

Lithuania Vilnius
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu