MASTERSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengajian Pengurusan di Amerika Marion Amerika Syarikat 2020

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

kajian pengurusan boleh menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam pelbagai organisasi, termasuk kerajaan. Banyak program membolehkan pelajar pakar dalam kawasan pilihan mereka, seperti kewangan, pemasaran, ekonomi atau perakaunan.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Marion adalah sebuah bandar di bank yang terletak di sebelah kiri Mississinewa indah (air ketawa) Sungai. Bandar ini dinamakan sempena Francis Marion, Brigadier umum. Bandar ini merupakan pusat universiti yang paling pesat berkembang dengan masa ini universiti swasta terkemuka di negeri-negeri. "

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengajian Pengurusan di Amerika Marion di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pengajian Pengurusan, Marion, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Sains dengan utama dalam Pengurusan (MSM)

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MSc
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Kampus
Online

Program ijazah direka untuk membolehkan pelajar mengaplikasikan konsep teori yang semakin canggih kepada penyelesaian masalah pengurusan praktikal.

Baca lebih lanjut

Sarjana Sains dalam Pengurusan Online

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MSc
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
18 bulan
Online

Master IWU 's Sains dalam bidang Pengurusan menyediakan anda untuk cabaran seterusnya dalam kerjaya anda dengan membangunkan kepimpinan, komunikasi, dan kemahiran organisa ...

Baca lebih lanjut