MASTERSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengurusan Sumber 2020

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Pengurusan sumber secara amnya merupakan program pengajian yang memberi tumpuan kepada penggunaan sumber manusia, kewangan, peralatan atau teknologi maklumat yang berkesan untuk berfungsi dengan lebih cekap. Ia juga termasuk prinsip pengurusan projek untuk menentukan apa yang diperlukan, berapa banyak yang diperlukan dan berapa lama.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengurusan Sumber

2 Hasil dalam Pengurusan Sumber, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Sains dalam Sumber Tanah Fizikal

MSc
21 Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
31 Ogo 2020
English
Kampus
Online

Sarjana Sumber Daya Fizikal mempunyai dua pengkhususan: Sains Tanah (dianjurkan oleh Universiteit Gent) dan Kejuruteraan Sumber Tanah (dianjurkan oleh Vrije Universiteit Bruss ...

Baca lebih lanjut

MSc Makanan Lestari dan Sumber Asli

Centre for Alternative Technology
MSc
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus
Online

Ijazah Sarjana fleksibel yang direka untuk membangunkan pemahaman yang ketat tentang tindak balas transformasi terhadap kesan yang meresap bahawa struktur ekonomi dan perubaha ...

Baca lebih lanjut