Filter
Sarjana Sains
Oman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Oman

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Oman, secara rasmi dipanggil Kesultanan Oman, adalah sebuah negara Arab di barat daya Asia di pantai tenggara Semenanjung Arab. Ia mempunyai kedudukan yang strategik penting di muara Teluk Parsi.

Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Oman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Results in Pengurusan Rantaian Bekalan, Oman

Other options within this field of study:
Muscat University

MSc dalam Logistik dan Pengurusan Rantaian Bekalan telah dibangunkan untuk memenuhi permintaan pasaran bagi graduan yang berkebolehan dalam bidang Logistik dan Pengurusan ... [+]

Program Butiran

MSc dalam Logistik dan Pengurusan Rantaian Bekalan telah dibangunkan untuk memenuhi permintaan pasaran bagi graduan yang berkebolehan dalam bidang Logistik dan Pengurusan Rantaian Bekalan. Kursus ini selanjutnya bertujuan untuk menawarkan pembangunan peribadi dan kemahiran pakar untuk calon-calon program ijazah Ini adalah salah satu satu set program pasca siswazah yang direka oleh Universiti Cranfield dan ditawarkan di Universiti Muscat dan membawa kepada penganugerahan ijazah Universiti Cranfield dan juga Ijazah universiti Muscat.

Objektif Program

MSc dalam Pengurusan Logistik dan Rantaian Pembekalan bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan:

Penghargaan keseluruhan logistik dan pengurusan rantaian bekalan dan kepentingan mereka kepada perniagaan moden. pengetahuan teknikal yang bersesuaian dalam bidang utama Logistik dan Pengurusan Rantaian Bekalan. Pemahaman kemahiran analisis dan pengurusan yang akan membolehkan mereka untuk menggunakan pengetahuan ini dalam persekitaran perniagaan. Pemahaman tentang keperluan untuk mengurus dan merancang rantaian bekalan dalam persekitaran perniagaan keseluruhan secara bersepadu dan diselaraskan. ... [-]
Oman Muscat
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu