Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Itali

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Itali

Pengurusan Rantaian Bekalan

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Itali

Baca lebih lanjut

Sarjana Sains dalam Rantaian Pembekalan dan Pengurusan Pembelian

Audencia Business School
Campus Sepenuh masa 18 - 24  September 2019 Itali Milan

Ijazah dua dari Audencia di Nantes dan MIP di Milano [+]

MERUPAKAN PELANGGAN DALAM A DOMAIN YANG ADA STRATEGIK KEPADA SEBARANG SYARIKAT HARI INI

MSc dalam Rantaian Pembekalan dan Pengurusan Pembelian (MSCPM) di Audencia Business School menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam bidang yang strategik untuk mana-mana syarikat hari ini. Kami menawarkan pengalaman yang benar-benar antarabangsa dan pandangan global - dengan pendekatan unik yang menyatukan rantaian sumber dan bekalan global serta operasi logistik, pergudangan dan pengurusan pengangkutan.

Bina reputasi anda di institusi peringkat teratas dan salah satu daripada beberapa sekolah perniagaan tertentu yang diiktiraf oleh EQUIS, AACSB dan AMBATinggal di tengah-tengah Nantes yang indah, Perancis, salah satu daripada bandar-bandar Eropah yang paling menarik dan hab perniagaan dan inovasi - tempat yang sesuai untuk membangunkan kemahiran andaBelajar dalam persekitaran yang benar-benar antarabangsa dengan fakulti globalMenarik majikan tertinggi, nikmati perkhidmatan kerjaya peribadi dan melengkapkan latihan di mana sahaja di duniaMAKLUMAT UTAMA... [-]