MASTERSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Amerika West Lafayette Amerika Syarikat 2020

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

West Lafayette adalah sebuah bandar kolej di Indiana terdiri daripada hampir keseluruhannya daripada bata merah yang indah. Bandar ini adalah rumah untuk berbagai macam universiti terutamanya terkenal kerana program kejuruteraan dan teknologi mereka.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Amerika West Lafayette di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengurusan Rantaian Bekalan, West Lafayette, Pembelajaran jarak jauh Filter

Online MS Global Supply Chain Management

Krannert School of Management, Purdue University
MSc
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

Purdue University’s Online Masters in Global Supply Chain Management (MSGSCM) program is designed for working professionals seeking to advance their careers by developing know ...

Baca lebih lanjut