MASTERSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Global di Amerika West Lafayette Amerika Syarikat 2020

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

program pengurusan rantaian bekalan global boleh membekalkan pelajar dengan pengetahuan dan pengalaman yang diperlukan untuk mengambil bahagian dalam pelbagai bidang kerjaya yang berkaitan dengan pengeluaran dan pengedaran barangan global. Ramai daripada jawatan-jawatan ini memerlukan penyelidikan dan kemahiran pemikiran kritikal yang diperoleh melalui pendidikan.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

West Lafayette adalah sebuah bandar kolej di Indiana terdiri daripada hampir keseluruhannya daripada bata merah yang indah. Bandar ini adalah rumah untuk berbagai macam universiti terutamanya terkenal kerana program kejuruteraan dan teknologi mereka.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Global di Amerika West Lafayette di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Global, West Lafayette, Pembelajaran jarak jauh Filter

Online MS Global Supply Chain Management

Krannert School of Management, Purdue University
MSc
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

Purdue University’s Online Masters in Global Supply Chain Management (MSGSCM) program is designed for working professionals seeking to advance their careers by developing know ...

Baca lebih lanjut