close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Pengurusan Pengangkutan di Belgium

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan. pelajar pengurusan pengangkutan belajar bagaimana untuk menghantar produk dan barangan lain dari satu tempat ke tempat lain. Pela… Baca lebih lanjut

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

pelajar pengurusan pengangkutan belajar bagaimana untuk menghantar produk dan barangan lain dari satu tempat ke tempat lain. Pelajar mengasah kebolehan mereka untuk memberi tumpuan, terperinci berorientasikan, dan sangat teratur dapat menyelia penghantaran, mengurus vendor, bekalan maklumat insurans penting, dan betul menyimpan barang-barang menunggu penghantaran.

Dengan pendidikan universiti menjadi tahap paling atas dalam sistem pendidikan daripada Belgium, kerajaan telah meletakkan penekanan yang lebih untuk memastikan bahawa kehidupan pelajar dibuat semudah mungkin melalui program pinjaman dan geran. Mereka menawarkan penaja untuk pelajar antarabangsa dengan latar belakang miskin dan mudah terjejas yang ingin belajar di negara ini.

Sarjana Sains dalam Pengurusan Pengangkutan di Belgium

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
University of Antwerp
Antwerp, Belgium

Master of Maritime and Air Transport Management menyediakan graduan untuk cabaran yang dihadapi oleh sektor pengangkutan hari ini.

Master of Maritime and Air Transport Management menyediakan graduan untuk cabaran yang dihadapi oleh sektor pengangkutan hari ini. -
MSc
Sepenuh Masa
English
Sep 2020
31 Ogo 2020
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini