Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Jerman

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Jerman

Pengurusan Organisasi

Msc bermaksud Master Sains. Ia adalah pakar 's Tahap pendidikan lepasan ijazah yang diberikan oleh universiti dalam jumlah yang luas negara. Ijazah ini biasanya dikaji untuk dalam sains dan kadang-kadang dalam sains sosial.

Bidang pengurusan organisasi melibatkan terkemuka, merancang, mengawal sumber dan menganjurkan dalam sebuah organisasi perniagaan atau bukan keuntungan untuk membantu terbaik mencapai matlamatnya. Amalan ini biasanya memberi tumpuan kepada analisis strategik keseluruhan dan membuat keputusan.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Jerman

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Pengurusan Korporat

University of Applied Sciences Europe
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Berlin

Di University of Applied Sciences Europe anda mendapat kemungkinan untuk secara aktif membentuk pengajian dan laluan kerjaya anda. Bergantung pada matlamat kerjaya peribadi anda, anda akan memilih pengkhususan anda sendiri dan memilih dari pelbagai subjek disiplin. Alat inovatif seperti "Membuat keputusan CEO: Simulasi Perniagaan" dan "Pusat Kompetensi Profesional" membawa kemahiran pengurusan anda ke peringkat seterusnya. Program-program yang diajarkan di University of Applied Sciences Europe juga termasuk projek praktikal dengan rakan perniagaan teratas dan perjalanan lapangan pilihan (contohnya ke Silicon Valley) yang akan mempersiapkan Anda dengan sempurna untuk pasaran kerja esok. [+]

Pengurus mempunyai pekerjaan yang lebih mencabar berbanding sebelum ini. Syarikat terbaik mencari bakat dengan kelayakan profesional, organisasi, dan peribadi yang baik. Program tuan kami dalam Pengurusan Korporat memenuhi tuntutan ini, membawa anda dan kemahiran anda ke peringkat seterusnya. Di samping itu, program tuan ini mudah digabungkan dengan pekerjaan kedua, kerana kuliah kami berlangsung antara Rabu petang hingga petang Sabtu.

Sebagai pelajar di University of Applied Sciences Europe , kami akan mendidik anda sebagai seorang pengurus, selain pengetahuan profesional, mempunyai pengetahuan tentang kaedah saintifik dan kecekapan sosial yang kuat. Kajian kes, permainan perancangan, dan penyelidikan projek dan penyelidikan merangkumi pendidikan teoretikal anda, menawarkan kajian bersepadu dan berorientasikan masa hadapan.... [-]