Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Jerman

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Jerman

Pengurusan Organisasi

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

objektif kedua-dua jangka pendek dan jangka panjang diwujudkan dan dicapai dengan pengurusan organisasi. Bermula dengan pelan, organisasi membantu dengan pelaksanaan, dan kepimpinan yang berkesan adalah penting untuk proses. Akhirnya, kawalan sumber yang diperlukan untuk memastikan kejayaan.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Jerman

Baca lebih lanjut

Sarjana Dalam Pengurusan Korporat

University of Applied Sciences Europe
Campus Sepenuh masa March 2019 Jerman Hamburg Berlin Iserlohn + 2 lagi

Di University of Applied Sciences Europe anda mendapat kemungkinan untuk secara aktif membentuk pengajian dan laluan kerjaya anda. Bergantung pada matlamat kerjaya peribadi anda, anda akan memilih pengkhususan anda sendiri dan memilih dari pelbagai subjek disiplin. Alat inovatif seperti "Membuat keputusan CEO: Simulasi Perniagaan" dan "Pusat Kompetensi Profesional" membawa kemahiran pengurusan anda ke peringkat seterusnya. Program-program yang diajarkan di University of Applied Sciences Europe juga termasuk projek praktikal dengan rakan perniagaan teratas dan perjalanan lapangan pilihan (contohnya ke Silicon Valley) yang akan mempersiapkan Anda dengan sempurna untuk pasaran kerja esok. [+]

Pengurus mempunyai pekerjaan yang lebih mencabar berbanding sebelum ini. Syarikat terbaik mencari bakat dengan kelayakan profesional, organisasi, dan peribadi yang baik. Program tuan kami dalam Pengurusan Korporat memenuhi tuntutan ini, membawa anda dan kemahiran anda ke peringkat seterusnya. Di samping itu, program tuan ini mudah digabungkan dengan pekerjaan kedua, kerana kuliah kami berlangsung antara Rabu petang hingga petang Sabtu.

Sebagai pelajar di University of Applied Sciences Europe , kami akan mendidik anda sebagai seorang pengurus, selain pengetahuan profesional, mempunyai pengetahuan tentang kaedah saintifik dan kecekapan sosial yang kuat. Kajian kes, permainan perancangan, dan penyelidikan projek dan penyelidikan merangkumi pendidikan teoretikal anda, menawarkan kajian bersepadu dan berorientasikan masa hadapan.... [-]