Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Ireland

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Ireland

Pengurusan Organisasi

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

objektif kedua-dua jangka pendek dan jangka panjang diwujudkan dan dicapai dengan pengurusan organisasi. Bermula dengan pelan, organisasi membantu dengan pelaksanaan, dan kepimpinan yang berkesan adalah penting untuk proses. Akhirnya, kawalan sumber yang diperlukan untuk memastikan kejayaan.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Ireland

Baca lebih lanjut

Msc dalam pembangunan organisasi dan perubahan

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2019 Ireland Dublin + 1 lagi

Ini adalah satu program yang sesuai untuk bercita-cita dan pengurus semasa yang berminat dalam tingkah laku organisasi, pembangunan organisasi dan pengurusan perubahan yang sentiasa lebih [+]

MSc dalam Pembangunan Organisasi dan Perubahan

Yang merupakan MSc dalam Pembangunan Organisasi dan Perubahan untuk?

Ini adalah satu program yang sesuai untuk pengurus bercita-cita dan semasa yang berminat dalam tingkah laku organisasi, pembangunan organisasi dan pengurusan perubahan dalam konteks persekitaran yang lebih kompleks dan mencabar. Program ini menyediakan anda dengan kanta tingkah laku dan keupayaan yang dipertingkatkan untuk berfikir dan bertindak secara analisis, strategik dan kreatif. Latar belakang dalam perniagaan, sains sosial atau psikologi adalah satu kelebihan. Program ini menjurus ke arah penganjuran semua jenis: sektor awam dan swasta, komersial dan bukan untuk keuntungan.... [-]