Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Ireland

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Ireland

Pengurusan Organisasi

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

objektif kedua-dua jangka pendek dan jangka panjang diwujudkan dan dicapai dengan pengurusan organisasi. Bermula dengan pelan, organisasi membantu dengan pelaksanaan, dan kepimpinan yang berkesan adalah penting untuk proses. Akhirnya, kawalan sumber yang diperlukan untuk memastikan kejayaan.

Ireland adalah sebuah pulau di utara-barat benua Eropah. Ia adalah pulau ketiga terbesar di Eropah dan pulau kedua puluh terbesar di Bumi. Ke sebelah timur adalah pulau yang lebih besar daripada Great Britain, dari mana ia dipisahkan oleh Laut Ireland.

Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi di Ireland

Baca lebih lanjut

Msc dalam pembangunan organisasi dan perubahan

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2019 Ireland Dublin + 1 lagi

Ini adalah satu program yang sesuai untuk bercita-cita dan pengurus semasa yang berminat dalam tingkah laku organisasi, pembangunan organisasi dan pengurusan perubahan yang sentiasa lebih [+]

MSc dalam Pembangunan Organisasi dan Perubahan

Yang merupakan MSc dalam Pembangunan Organisasi dan Perubahan untuk?

Ini adalah satu program yang sesuai untuk pengurus bercita-cita dan semasa yang berminat dalam tingkah laku organisasi, pembangunan organisasi dan pengurusan perubahan dalam konteks persekitaran yang lebih kompleks dan mencabar. Program ini menyediakan anda dengan kanta tingkah laku dan keupayaan yang dipertingkatkan untuk berfikir dan bertindak secara analisis, strategik dan kreatif. Latar belakang dalam perniagaan, sains sosial atau psikologi adalah satu kelebihan. Program ini menjurus ke arah penganjuran semua jenis: sektor awam dan swasta, komersial dan bukan untuk keuntungan.... [-]