MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Sarjana Sains dalam Pengajian Sains di Amerika Syarikat 2019/2020

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Pelajar yang masuk ke dalam bidang sains boleh mengejar banyak kerjaya yang berbeza. Disiplin ini menyiasat pelbagai aspek sains dan hubungannya dengan masyarakat. Pilihan pekerjaan termasuk penyelidik, rakan bioetika, peguam bela alam sekitar, atau pekerja perubatan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan Sarjana Sains dalam Pengajian Sains di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Sains, Amerika Syarikat Filter

Sarjana Sains dalam Sains Warna

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Og 2020 Amerika Syarikat Rochester + 1 lagi

Fahami bagaimana manusia melihat dan berinteraksi dengan warna dalam program unik ini yang mempunyai aplikasi tanpa had.