Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajian Praprofesional 2019/2020

Pelajar yang memperoleh ijazah sarjana muda layak mengikuti Master of Science (MSc) untuk melanjutkan kerjaya dan perkembangan peribadi. Biasanya program dua tahun dalam bidang berasaskan sains, MSc biasanya campuran penyelidikan, praktikum, kursus, dan projek penyelidikan profesional atau tesis.

Apakah MSc dalam Pengajian Pra-Profesional? Dalam program ini, pelajar biasanya bekerja rapat dengan penasihat fakulti untuk membangunkan rancangan pengajaran yang membangkitkan perkembangan profesional. Kajian boleh tertumpu pada pelbagai topik, termasuk pengurusan projek, statistik penggunaan, kepimpinan perkhidmatan dan pengurusan kemudahan. Kerja kursus, kajian, penyelidikan dan projek penyelidikan atau tesis biasanya diperlukan untuk menyelesaikan program ini.

Para sarjana yang berjaya dalam program ini sering mengembangkan kemahiran penyelidikan yang maju yang boleh memberi manfaat kepada kemajuan kerjaya, serta membantu dalam semua aspek kehidupan. Kemahiran lain mungkin bergantung kepada bidang pengajian yang dipilih, tetapi mungkin termasuk kecekapan matematik yang lebih tinggi dan teknik pengurusan spesifik yang berlaku untuk banyak situasi.

Kos menyelesaikan program MSc dalam program Pengajian Pra-Profesional dapat berubah dari universiti ke universiti. Sesetengah sekolah mungkin menawarkan bantuan kewangan yang lebih baik, sementara yang lain mungkin mempunyai harga yang lebih rendah. Pelajar perlu menghubungi pejabat pendaftar untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Seorang siswazah MSc dalam program Pengajian Pra-Profesional sering kali bersedia untuk berkerjasama dalam pengurusan dalam pelbagai bidang perniagaan dan profesional. Dia juga boleh bekerja untuk agensi kerajaan dan organisasi profesional. Kedudukan penyelidikan juga menawarkan kemajuan kerjaya yang mungkin. Program ini juga boleh membawa kepada kerja dalam bidang akademik. Kerjaya yang mungkin dalam bidang ini termasuk arkitek, jurutera, ahli farmasi, wartawan, paralegal dan guru.

Pelajar yang ingin belajar di bidang ini boleh menemui program ijazah di universiti tradisional atau melalui program dalam talian. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Praprofesional

Rochester Institute of Technology (RIT)

Ijazah sarjana yang menyediakan anda fleksibiliti dan kebebasan untuk membina program siswazah individu yang unik untuk minat dan aspirasi kerjaya anda. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program sarjana kajian profesional membolehkan pelajar membuat rancangan pembelajaran individu yang disesuaikan dengan matlamat peribadi dan profesional mereka. Ijazah ini menawarkan peluang kepada pelajar untuk menarik lebih daripada 50 program siswazah RIT untuk mendapatkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memberi jawapan kepada peluang kerjaya yang baru dan baru muncul.

Sebagai contoh, pelajar yang berminat untuk mengintegrasikan kemampanan ke dalam kerjaya mereka sebagai pengurus kemudahan mungkin menggabungkan kursus-kursus dari program kemampanan dan pengurusan kemudahan. Pendidik mungkin berminat untuk menggabungkan kursus-kursus dari psikologi sekolah dan pendidikan menengah pelajar yang pekak atau keras program pendengaran untuk meningkatkan pengetahuan mereka tentang populasi pembelajaran khas dan isu-isu sosial pelajar menghadapi dalam persekitaran pendidikan hari ini. Terdapat pelbagai kepekatan yang boleh dibuat berdasarkan aspirasi kerjaya profesional setiap pelajar.... [-]

Amerika Syarikat Rochester
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu