close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Pengajian Praprofesional 2020

Pelajar yang memperoleh ijazah sarjana muda layak mengikuti Master of Science (MSc) untuk melanjutkan kerjaya dan perkembangan peribadi. Biasanya program dua tahun dalam bidang berasaskan sains, MSc biasanya campuran penyelidikan, praktikum, kursus, dan projek penyelidikan profesional atau tesis. Apakah MSc dalam Pengajian Pra-Profesional? Dalam program ini, pelajar biasanya bekerja rapat dengan… Baca lebih lanjut

Pelajar yang memperoleh ijazah sarjana muda layak mengikuti Master of Science (MSc) untuk melanjutkan kerjaya dan perkembangan peribadi. Biasanya program dua tahun dalam bidang berasaskan sains, MSc biasanya campuran penyelidikan, praktikum, kursus, dan projek penyelidikan profesional atau tesis.

Apakah MSc dalam Pengajian Pra-Profesional? Dalam program ini, pelajar biasanya bekerja rapat dengan penasihat fakulti untuk membangunkan rancangan pengajaran yang membangkitkan perkembangan profesional. Kajian boleh tertumpu pada pelbagai topik, termasuk pengurusan projek, statistik penggunaan, kepimpinan perkhidmatan dan pengurusan kemudahan. Kerja kursus, kajian, penyelidikan dan projek penyelidikan atau tesis biasanya diperlukan untuk menyelesaikan program ini.

Para sarjana yang berjaya dalam program ini sering mengembangkan kemahiran penyelidikan yang maju yang boleh memberi manfaat kepada kemajuan kerjaya, serta membantu dalam semua aspek kehidupan. Kemahiran lain mungkin bergantung kepada bidang pengajian yang dipilih, tetapi mungkin termasuk kecekapan matematik yang lebih tinggi dan teknik pengurusan spesifik yang berlaku untuk banyak situasi.

Kos menyelesaikan program MSc dalam program Pengajian Pra-Profesional dapat berubah dari universiti ke universiti. Sesetengah sekolah mungkin menawarkan bantuan kewangan yang lebih baik, sementara yang lain mungkin mempunyai harga yang lebih rendah. Pelajar perlu menghubungi pejabat pendaftar untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Seorang siswazah MSc dalam program Pengajian Pra-Profesional sering kali bersedia untuk berkerjasama dalam pengurusan dalam pelbagai bidang perniagaan dan profesional. Dia juga boleh bekerja untuk agensi kerajaan dan organisasi profesional. Kedudukan penyelidikan juga menawarkan kemajuan kerjaya yang mungkin. Program ini juga boleh membawa kepada kerja dalam bidang akademik. Kerjaya yang mungkin dalam bidang ini termasuk arkitek, jurutera, ahli farmasi, wartawan, paralegal dan guru.

Pelajar yang ingin belajar di bidang ini boleh menemui program ijazah di universiti tradisional atau melalui program dalam talian. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Amerika Syarikat

Ijazah sarjana yang menyediakan anda fleksibiliti dan kebebasan untuk membina program siswazah individu yang unik untuk minat dan aspirasi kerjaya anda.

Ijazah sarjana yang menyediakan anda fleksibiliti dan kebebasan untuk membina program siswazah individu yang unik untuk minat dan aspirasi kerjaya anda. -
MSc
Sepenuh Masa
Separuh masa
2 tahun
English
24 Ogo 2020
Kampus
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini