close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Hungary

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.Hungary adalah negara daratan di Eropah Tengah. Ia terletak di Lembangan Carpathian dan bersempadan dengan Slovakia ke utara, Ukraine dan Ro… Baca lebih lanjut

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

Hungary adalah negara daratan di Eropah Tengah. Ia terletak di Lembangan Carpathian dan bersempadan dengan Slovakia ke utara, Ukraine dan Romania ke timur, Serbia dan Croatia ke selatan, Slovenia ke barat daya dan Austria ke barat.

Sarjana Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Hungary

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Hungary
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
BScs | BAs
format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
University Of Debrecen
Debrecen, Hungary

MSc dalam Keselamatan dan Kualiti Makanan direka untuk membangunkan pengetahuan sarjana anda dan membaikinya melalui aplikasi dan penyelidikan.

MSc dalam Keselamatan dan Kualiti Makanan direka untuk membangunkan pengetahuan sarjana anda dan membaikinya melalui aplikasi dan penyelidikan. -
MSc
Sepenuh Masa
4 semester
English
Kampus