Filter
Sarjana Sains
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Am di UK

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Biasanya ditawarkan di peringkat bersekutu dan sarjana muda, program dalam kajian umum boleh menjadi ideal untuk pelajar yang terintimidasi, atau hanya tidak menyedari, fokus utama mereka. Program pengajian am sering menyentuh pelbagai bidang, dari seni dan kemanusiaan kepada perniagaan dan sains.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Sains dalam Pengajian Am di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

6 Hasil dalam Pengajian Am, United Kingdom

University of Edinburgh University of Edinburgh, School of Divinity

Program Sarjana kami dalam Sains dan Agama sangat tersendiri di universiti-universiti Eropah. Ia bertujuan untuk memaklumkan dan terlibat dengan perbahasan secara mendala ... [+]

Mengenai program ini

Hubungan antara Sains dan Agama adalah salah satu perdebatan intelektual utama zaman kita. Adalah mustahil untuk tidak membuat pendapat mengenainya.

Program Sarjana kami dalam Sains dan Agama sangat tersendiri di universiti-universiti Eropah. Ia bertujuan untuk memaklumkan dan terlibat dengan perbahasan secara mendalam, melihatnya dari perspektif saintifik, falsafah, sejarah, etika dan teologi.

Oleh itu, ia boleh didekati daripada pelbagai disiplin, dan kami mengalu-alukan calon pelajar dengan ijazah pertama yang baik dalam mata pelajaran sains teras (contohnya fizik, kimia, biologi) atau subjek kemanusiaan teras (contohnya falsafah, sejarah, atau teologi).... [-]

United Kingdom Edinburgh
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of St Andrews

Pengajian Konservasi MSc adalah ijazah Sarjana Sarjana disiplin satu tahun. Ia memberikan pemahaman saintifik pengumpulan data dan analisis, tadbir urus alam sekitar, dan ... [+]

Pengajian Konservasi MSc adalah ijazah Sarjana Sarjana disiplin satu tahun. Ia memberikan pemahaman saintifik pengumpulan data dan analisis, tadbir urus alam sekitar, dan konflik antara pemuliharaan dan masyarakat.

Kajian Pemuliharaan MSc menawarkan pendekatan interdisipliner untuk teori pemuliharaan dan amalan. Ia menyatukan pelajar dan kakitangan akademik dari pelbagai latar belakang disiplin, tetapi dengan hasrat bersama untuk pemuliharaan.

SorotanTerokai konflik antara agensi manusia yang berbeza, melibatkan dasar pemuliharaan dan tadbir urus pada skala yang berbeza (tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa), dan pertimbangkan hubungan antara orang awam, sains dan dasar.Kajian kes ekologi dan contoh penyelidikan dari pelbagai habitat dalam sistem akuatik dan terestrial dan mendapatkan pemahaman saintifik pengumpulan dan analisis data.Pendekatan interdisipliner bermakna anda boleh meneroka pelbagai pendekatan metodologi untuk pemuliharaan - ekologi, ekonomi, sejarah, dll.Projek penyelidikan musim panas anda (tertakluk kepada ketersediaan) dilaksanakan dengan kerjasama organisasi luar yang terlibat dalam amalan pemuliharaan.... [-]
United Kingdom Saint Andrews
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Anda akan mengalami pelbagai isu sains dan perhubungan awam dan metodologi. Dalam proses ini, anda akan membangunkan kemahiran berfikir kritis dan kemahiran penilaian dir ... [+]

Penerangan program

Bidang komunikasi sains dan penglibatan orang awam dengan sains sedang menikmati pertumbuhan yang belum pernah terjadi sebelumnya.

Ini didorong oleh keperluan yang lebih besar untuk menunjukkan kesan penyelidikan awam yang dibiayai, keperluan untuk penyelidikan untuk dinilai, meningkatkan pemerhatian kerajaan dan keinginan untuk asas bukti yang lebih kukuh untuk dasar.

Banyak peluang kerjaya muncul di antara penyelidikan saintifik dan pelbagai kumpulan awam.

Anda akan mengalami pelbagai isu sains dan perhubungan awam dan metodologi. Dalam proses ini, anda akan membangunkan kemahiran berfikir kritis dan kemahiran penilaian diri melalui amalan reflektif.

... [-]
United Kingdom Edinburgh
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Sama ada anda merancang untuk meneruskan kerjaya dalam industri atau akademik, program MRes Life Sciences kami menetapkan anda untuk berjaya. Lulusan kami terus belajar P ... [+]

Melalui penyelidikan, eksperimen dan ujian yang canggih, GCU mencari jawapan kepada beberapa soalan yang paling mendesak dalam bidang biologi, makanan dan sains penglihatan. Dan dalam program Master of Life Sciences kami - anda boleh membantu kami mencari mereka.

Sebagai sebahagian daripada komuniti penyelidikan yang berkembang maju dan pelbagai, anda akan melaksanakan projek yang fokus dan bersikap penuh dengan sokongan penuh kakitangan kami yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Kami akan bermula dengan latihan dalam metodologi, termasuk kajian dalam statistik dan perancangan projek. Kemudian, dengan bantuan penyelia penyelidikan kami yang berpengalaman, anda akan memilih projek yang berkaitan dengan bidang pengajian semasa di GCU - dan mendapat pengalaman dunia dengan teknologi yang baru dibangunkan untuk membantu anda menguji hipotesis anda. Selain itu, anda akan mempunyai akses kepada kuliah mengenai subjek yang menyokong dan menyokong kerja anda.... [-]

United Kingdom Glasgow
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bradford

Sains MSc dan Diploma Pascasarjana sepenuh masa adalah ijazah yang tertumpu kepada penyelidikan. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sains MSc dan Diploma Pascasarjana sepenuh masa adalah ijazah yang tertumpu kepada penyelidikan.

Anda akan mengembangkan pengalaman dan teknik yang diperlukan untuk menjadi seorang pengamal bebas sains analisis moden, dengan kemahiran yang diperlukan untuk penyelidikan dan industri.

Ia memberikan pengajaran teras dalam aspek-aspek lanjutan kimia analisis dan membolehkan anda meneroka bidang pengetahuan pakar melalui modul pilihan.

Anda akan menggunakan pelbagai teknik analisis dan mendapatkan pengalaman penyelidikan yang tidak ternilai melalui projek penyelidikan yang dilanjutkan.

Setelah membangunkan asas-asas sains analitik, teknik-teknik teras ini digunakan untuk disiplin termasuk:... [-]

United Kingdom Bradford
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Sussex Business School

Mendapatkan asas kukuh dalam bahasa, logik, dan alat penggubalan dan analisis dasar. Anda akan menyiasat isu sains dan teknologi tertentu yang timbul daripada dasar awam, ... [+]

Maklumat penting Tempoh: 1 tahun sepenuh masa,Tarikh mula: September 2019Memohon oleh: 1 Ogos (Antarabangsa), 1 September (UK / EU)

Mendapatkan asas kukuh dalam bahasa, logik, dan alat penggubalan dan analisis dasar. Anda akan menyiasat isu sains dan teknologi tertentu yang timbul daripada dasar awam, inovasi industri dan strategi, dan belajar mencadangkan penyelesaian dasar. Hubungan antara bukti dan dasar adalah pelbagai. MSc ini menawarkan rangka kerja untuk memahami dinamiknya yang kompleks dan untuk menyumbang secara berkesan kepada pembangunan dasar.

Kemahiran ini, bersama-sama dengan rangkaian peringkat tinggi dan rangkaian global yang dinikmati oleh SPRU - Unit Penyelidikan Dasar Sains, akan melengkapkan anda untuk kerjaya dalam pelbagai organisasi awam, swasta dan sektor amal yang berusaha untuk menangani ekonomi, sosial yang paling penting masyarakat dan cabaran alam sekitar.... [-]

United Kingdom Brighton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu