Filter
Sarjana Sains
New Zealand Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajian Am di New Zealand

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Bagi pelajar eklektik atau pelajar yang tidak berpengalaman, program pengajian am boleh bekerja dengan keajaiban kerana ia membolehkan mereka mencuba kursus dari beberapa jurusan yang berbeza. Smorgasbord akademik ini dapat membantu menerangi bidang minat yang tidak disedari oleh pelajar.

New Zealand adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Pasifik barat daya. Negara ini terdiri daripada dua geografi daratan utama - bahawa di Utara dan Selatan Kepulauan - dan banyak pulau-pulau kecil. Pelajar luar negara perlu mempunyai visa pelajar dan tahap yang munasabah wang tunai untuk berbelanja untuk menjalankan kursus pengajian di institusi pendidikan New Zealand. New Zealand institusi pendidikan akan memaklumkan kepada pihak berkuasa imigresen sesuai jika pelajar tidak lagi menghadiri kursus mendaftar mereka, yang kemudiannya boleh menggantung atau membatalkan visa pelajar yang 's. Institusi pendidikan juga sering bertukar-tukar pendaftaran ini dan data kehadiran secara elektronik dengan agensi-agensi kerajaan lain yang bertanggungjawab untuk menyediakan bantuan pelajar.

Sarjana Sains dalam Pengajian Am di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Am, New Zealand

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Victoria University of Wellington

Dapatkan ijazah yang diiktiraf di seluruh dunia dan menyumbang kepada pengetahuan dalam bidang anda. Sarjana Sains (MSc) akan membangunkan kemahiran teknikal, makmal dan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan ijazah yang diiktiraf di seluruh dunia dan menyumbang kepada pengetahuan dalam bidang anda. Sarjana Sains (MSc) akan membangunkan kemahiran teknikal, makmal dan akademik untuk menyediakan anda kerjaya dalam sains.

MSc akan membawa anda antara dua dan dua setengah tahun pengajian sepenuh masa atau sehingga empat tahun separuh masa. Pada tahun pertama MSc anda, anda akan mengambil beberapa kursus yang berkaitan dengan bidang subjek pakar anda. Seterusnya, anda akan menjalankan penyelidikan penyeliaan yang mendalam selama 12-15 bulan dan menulis tesis. Semasa pengajian, anda mungkin juga penerbitan pengarang untuk jurnal disemak semula.

Untuk membuat MSc anda memerlukan ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang sesuai, dengan gred purata B atau lebih tinggi dalam bidang subjek anda. Anda juga boleh layak untuk masuk jika anda mempunyai kerja yang sesuai atau pengalaman lain.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 32 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Waikato

The Master Sains bernilai untuk fleksibiliti dan kecemerlangan, dan boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda. Anda boleh memilih kertas anda dari pelbagai mata pe ... [+]

Ijazah Sarjana Sains

The Master Sains bernilai untuk fleksibiliti dan kecemerlangan, dan boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda. Anda boleh memilih kertas anda dari pelbagai mata pelajaran dan gabungan penyelidikan dan kertas diajar disesuaikan untuk memenuhi kepentingan dan matlamat anda.

Sarjana Sains (MSc) biasanya mengambil masa 12-18 bulan pengajian sepenuh masa untuk disiapkan. ijazah ini memerlukan 180 mata, yang terdiri daripada 90 mata dalam kertas diajar dan tesis (projek penyelidikan) 90 mata. Keseimbangan ini tesis kepada kertas mengajar boleh diubah tertakluk kepada kebenaran daripada siswazah penyelaras dalam bidang pilihan anda.

Mengkaji MSc di Universiti Waikato dan anda akan menikmati lebih banyak makmal dan lapangan kerja, lebih banyak masa satu-satu dengan ahli akademik atas dan akses kepada peralatan penyelidikan bertaraf dunia. kenalan industri besar kami juga bermakna kerjasama yang menarik dengan syarikat-syarikat dan organisasi tempatan, kebangsaan dan antarabangsa.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 - 18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu