MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Sarjana Sains dalam Pengajian Am di Amerika Syarikat 2019/2020

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua.

Bagi pelajar yang tidak pasti tentang karier masa depan mereka, usaha mendapatkan program dalam kajian umum mungkin menarik. Kajian am luas dengan reka bentuk, yang bermaksud bahawa ia seperti program buatan akademik, yang membolehkan pelajar melihat apa yang menarik minat mereka.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Sambilan Sarjana Sains dalam Pengajian Am di Amerika Syarikat

4 Hasil dalam Pengajian Am, Amerika Syarikat Filter

Master sains dalam pengajian pentadbiran

Missouri State University
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 4 semester Sept. 2020 Amerika Syarikat Springfield + 1 lagi

Sarjana Sains dalam Pengajian Pentadbiran merupakan satu program pelbagai disiplin yang mempunyai peningkatan kebolehan pentadbiran dengan bidang penekanan dalam Komunikasi Gunaan, Keadilan Jenayah, Keselamatan Dalam Negeri, Pengurusan Alam Sekitar, Pengurusan Projek, Pengurusan dan Sukan.

Sarjana Sains dalam Pengajian Profesional

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat Rochester + 2 lagi

Ijazah sarjana yang menyediakan anda fleksibiliti dan kebebasan untuk membina program siswazah individu yang unik untuk minat dan aspirasi kerjaya anda.

Sarjana Sains dalam Sains Warna

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Og 2020 Amerika Syarikat Rochester + 1 lagi

Fahami bagaimana manusia melihat dan berinteraksi dengan warna dalam program unik ini yang mempunyai aplikasi tanpa had.

Sarjana Sains (MS) dalam Interdisipliner

Montana Tech
Kampus Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Butte

Program Sarjana Sains Interdisiplin (IMS) memerlukan para pelajar untuk bekerja dengan fakulti untuk merekabentuk kurikulum siswazah yang disesuaikan dengan objektif akademik, kreatif dan profesional mereka yang unik. Program ini disediakan untuk pelajar siswazah kejuruteraan dan sains.