Filter
Sarjana Sains
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajaran di Kanada

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

Pengajaran adalah kawasan akademik di mana pelajar mempelajari teknik-teknik dan kaedah mengenai cara terbaik untuk berkongsi pengetahuan. Pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada salah satu tertentu kajian disiplin atau pembelajaran umur, atau memberi tumpuan kepada kaedah mengajar umum.

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Sarjana Sains dalam Pengajaran di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajaran, Kanada

NYIT - Vancouver

Apabila perkembangan teknologi beralih pada kelajuan tinggi, anda perlu mahir memilih, menggunakan, dan menggunakan teknologi dalam kurikulum sekolah rendah dan menengah. ... [+]

Apabila perkembangan teknologi beralih pada kelajuan tinggi, anda perlu mahir memilih, menggunakan, dan menggunakan teknologi dalam kurikulum sekolah rendah dan menengah. Program kami memberi anda pengalaman pengetahuan dan pengalaman untuk menjadi guru utama, pemimpin teknologi pengajaran sekolah atau daerah, jurulatih, pemaju profesional, atau pereka pengajaran.

Anda akan belajar menyesuaikan diri dan menerapkan teknologi untuk meningkatkan pengajaran kurikulum P-12 untuk pelajar yang berbeza. Anda juga akan memperoleh pengetahuan teori dan perspektif kepimpinan untuk memberikan kepimpinan untuk membimbing strategi jangka panjang untuk reka bentuk dan pelaksanaan penggunaan teknologi.... [-]

Kanada Vancouver
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu