close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Pengajaran di Jamaica

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains. Pelajar yang belajar pengajaran belajar bagaimana untuk mendidik orang lain dalam bidang-bidang tertentu. Rancangan mungkin menggabungkan p… Baca lebih lanjut

MSc, atau Sarjana Sains, adalah salah satu jawatan Ijazah Sarjana Muda dua yang paling popular itu. Diiktiraf di peringkat antarabangsa, MSc biasanya diberikan selepas kira-kira empat tahun pengajian yang ketat dalam apa yang biasanya bidang berasaskan sains.

Pelajar yang belajar pengajaran belajar bagaimana untuk mendidik orang lain dalam bidang-bidang tertentu. Rancangan mungkin menggabungkan pengetahuan dalam bidang tertentu dengan alat-alat dan kaedah untuk dapat berkongsi pengetahuan ini dengan orang lain.

Beberapa universiti di Amerika Syarikat mempunyai program lanjutan di beberapa tempat di Jamaica. Kebanyakan pelajar yang mendaftar dalam program-program sambilan profesional yang mahu meneruskan pelajaran mereka tanpa perlu menempatkan semula lebih dekat dengan negara 's Universiti bekerja. Jamaica adalah pulau ketiga terbesar di Caribbean.

Sarjana Sains dalam Pengajaran di Jamaica

Baca Ringkas
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Kingston, Jamaika +1 Lagi

Applications will be available at the College Admissions office, at G.C. Foster College of Physical Education and Sports webpage.

Applications will be available at the College Admissions office, at G.C. Foster College of Physical Education and Sports webpage. -
MSc
Sepenuh Masa
4 semester
English
Sep 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini