Filter
Sarjana Sains
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajaran di Emiriah Arab Bersatu

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Pengajaran merujuk kepada kawasan akademik di mana pelajar belajar cara terbaik untuk mengarahkan individu atau kumpulan pelajar. Topik yang akan dibincangkan termasuk kaedah pengajaran, persekitaran untuk pembangunan yang berkesan, dan penilaian dan penilaian pembelajaran.

Emiriah Arab Bersatu, kadang-kadang hanya dikenali sebagai Bersatu atau UAE, adalah sebuah negara Arab di tenggara Semenanjung Arab di Teluk Parsi, yang bersempadan dengan Oman di timur dan Arab Saudi di selatan, dan juga berkongsi sempadan laut dengan Qatar dan Iran.

Sarjana Sains dalam Pengajaran di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajaran, Emiriah Arab Bersatu

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
NYIT- Abu Dhabi

Apabila berjaya menyempurnakan program NYIT yang diiktiraf dan NYSED diluluskan, anda akan layak untuk pensijilan New York Negeri sebagai Pakar Teknologi Pendidikan dan p ... [+]

Teknologi Pengajaran, Pendidik, MS

Sebagai pembangunan teknologi bergerak pada kelajuan yg berbahaya, anda perlu mahir memilih, menggunakan, dan menggunakan teknologi dalam kurikulum sekolah rendah dan menengah anda. Program kami memberikan anda pengetahuan dan pengalaman hands-on untuk menjadi guru pakar, sekolah atau daerah pemimpin teknologi pengajaran, jurulatih, pemaju profesional, atau pereka pengajaran.

Anda akan belajar untuk menyesuaikan diri dan menggunakan teknologi untuk meningkatkan pengajaran kurikulum P-12 untuk pelajar yang berbeza. Anda juga akan mendapat pengetahuan dan kepimpinan teori perspektif untuk menyediakan kepimpinan untuk membimbing strategi jangka panjang untuk reka bentuk penerimaan teknologi dan pelaksanaan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu