Filter
Sarjana Sains
Cyprus Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajaran di Cyprus

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Pengajaran adalah kawasan akademik di mana pelajar mempelajari teknik-teknik dan kaedah mengenai cara terbaik untuk berkongsi pengetahuan. Pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada salah satu tertentu kajian disiplin atau pembelajaran umur, atau memberi tumpuan kepada kaedah mengajar umum.

Pendidikan tinggi di Cyprus dijalankan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Portugis, Turki, Yunani dan Cina. Ini telah menyelesaikan isu-isu halangan bahasa dalam institusi-institusi pendidikan tinggi walaupun membolehkan pelajar antarabangsa untuk mendapatkan pendidikan negara yang lebih tinggi.

Sarjana Sains dalam Pengajaran di Cyprus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajaran, Cyprus

University of Nicosia

MSc dalam Sains Latihan dan Pendidikan Jasmani bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan kerja lanjutan dalam pendidikan jasmani, dan sains latihan; membantu ... [+]

Terbaik Sarjana Sains dalam Pengajaran di Cyprus. Tempoh (tahun): 1.5 tahunKelayakan dianugerahkan: Sains dan Pendidikan Jasmani (MSc)Tahap Kelayakan: Kitaran Kedua (Ijazah Sarjana)Bahasa arahan: Greek / EnglishCara Pengajian: Sepenuh masa / Separuh masaKredit ECTS Minimum: 90Profil ProgramSediakan pelajar dengan pengetahuan kerja lanjutan dalam pendidikan jasmani, dan bersenam sains;Bantu semua pelajar memperoleh pengetahuan, kemahiran dan apresiasi yang diperlukan dalam menganjurkan dan menjadualkan aktiviti fizikal untuk jangka hayat;Mewujudkan persekitaran akademik yang kondusif untuk mempelajari metodologi, teknik dan konsep baru;Memupuk kemahiran analisis dan pemikiran kritikal;Menggalakkan amalan etika dan penyelidikan etika;Menyediakan pengetahuan khusus dan kepakaran yang luas dalam bidang pengajian.... [-]
Cyprus Nicosia
Permintaan Maklumat
English,Greek
Sepenuh masa
Sambilan
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu