Filter
Sarjana Sains
Belanda Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Pengajaran di Belanda

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Pengajaran merujuk kepada kawasan akademik di mana pelajar belajar cara terbaik untuk mengarahkan individu atau kumpulan pelajar. Topik yang akan dibincangkan termasuk kaedah pengajaran, persekitaran untuk pembangunan yang berkesan, dan penilaian dan penilaian pembelajaran.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Sarjana Sains dalam Pengajaran di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajaran, Belanda

University of Groningen

MSc dalam Matematik dan Sains Pendidikan dan Komunikasi menawarkan kurikulum global yang sangat interaktif dan interdisipliner, dengan trek dalam pendidikan dan komunikas ... [+]

Bagaimanakah dunia sains berhubung dengan dunia pendidikan dan masyarakat? Bagaimanakah guru jambatan sains dan pendidikan? Bagaimana sains dan prosesnya dikomunikasikan dalam media? Apakah peranan institusi tidak formal dalam membentuk pemahaman orang ramai mengenai sains?

Jika anda berminat dengan soalan-soalan ini maka program ini adalah untuk anda! Kami bertujuan untuk merapatkan jurang antara mereka yang mengetahui sains, mereka yang mengajar sains, dan mereka yang berkomunikasi sains. Program ini membina rangkaian antarabangsa hubungan institusi, pengajaran dan penyelidikan antarabangsa yang sedia ada, dan program ijazah Sarjana yang ditawarkan di Belanda sejak 14 tahun yang lalu. Program antarabangsa akan memberi anda asas yang kukuh dalam sains, teori, dan amalan pengajaran inovatif dan komunikasi yang berkesan dalam sains dan matematik.... [-]

Belanda Groningen
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Utrecht University

Adakah anda ingin memperluaskan pandangan anda tentang sains atau matematik, berkongsi pengetahuan anda dengan orang lain, dan menjadikan sains anda lebih nyata kepada ma ... [+]

Mengenai

Adakah anda mempunyai pengetahuan yang kukuh dalam salah satu sains, adakah anda menikmati berkongsi pengetahuan anda, dan adakah anda ingin mendalami wawasan anda dalam proses pendidikan dan komunikasi? Kemudian program Master dalam Pendidikan Sains dan Komunikasi mungkin menjadi pilihan anda.

Dalam program ini, anda akan memperoleh pandangan teori dan kemahiran praktikal dalam kedua-dua amalan pendidikan formal dan tidak formal. Disiplin sains anda akan diletakkan dalam perspektif sosial yang lebih luas, dan anda akan membangun pandangan anda sendiri tentang bagaimana disiplin anda harus relevan dengan pendidikan menengah dan kepada orang awam secara keseluruhannya. Latihan magang dan projek penyelidikan dalam pendidikan sains dan komunikasi akan menyokong anda untuk berkembang sebagai seorang pengamal yang mahir serta seorang inovator.... [-]

Belanda Utrecht Middelburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Utrecht University

Adakah anda ingin menguraikan dan memahami interaksi kompleks pembangunan, pendidikan, dan pembelajaran? Adakah anda ingin tahu bagaimana proses dalam konteks pendidikan ... [+]

Mengenai

Pendidikan kadang-kadang boleh membosankan dan tidak berkesan. Kita boleh mengubahnya melalui pengiktirafan dan membangunkan konsep yang kita tidak pernah belajar sendiri. Kami sentiasa belajar dengan berinteraksi dengan seseorang atau sesuatu, seperti:

Orang yang lebih berpengetahuan daripada kami (guru atau pelajar yang lebih maju)Orang yang sama-sama berpengetahuan seperti kami (kawan atau pasukan)Artifak (persekitaran di sekeliling kita, buku, komputer, dll.)

Jika anda berminat untuk belajar dan menjalankan penyelidikan berkualiti tinggi ke dalam interaksi ini, anda boleh membuat perbezaan yang nyata dalam pembelajaran, pengajaran, dan pengajaran.

Program Berkualiti Tinggi... [-]
Belanda Utrecht Middelburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu