MASTERSTUDIES

Sarjana Sains dalam Pengajaran Sukan di Amerika Syarikat

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Disiplin pengajaran sukan boleh mengajar pelajar bagaimana untuk membangunkan kemahiran kecergasan diri, mengusahakan kehidupan yang sihat dan membina diri dalam usaha sukan. Pelajar boleh meneruskan kedudukan sebagai jurulatih, pelatih peribadi atau jurulatih kecergasan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana Sains dalam Pengajaran Sukan di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajaran Sukan, Amerika Syarikat Filter

Sarjana Sains dalam Latihan Atletik

King's College - Pennsylvania, USA
MSc
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Sarjana Sains dalam Latihan Atletik (MSAT) adalah program sepenuh masa dua tahun untuk pelajar yang berminat dalam kerjaya sebagai Jurulatih Atletik. Pelajar dalam program kam ...

Baca lebih lanjut