Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 17 Sarjana Sains dalam Penerbangan 2019

Kerana kedua-dua teknologi dan persaingan untuk pekerja berpengalaman telah meningkat sejak beberapa tahun kebelakangan ini, keperluan pendidikan yang banyak syarikat mendapatkan dalam bakal pekerja mereka juga telah meningkat. Satu program Sarjana Sains membolehkan pelajar untuk belajar apa yang mereka perlukan untuk berjaya dalam profesion yang mereka pilih dan boleh membantu memberikan mereka rangsangan secara profesional. Mereka yang berminat dalam penerbangan, sebagai contoh, boleh mengatasi pasaran yang kompetitif apabila selesai Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang.

Apakah MSc Penerbangan? Ini jenis program direka untuk membantu mereka yang mempunyai ijazah yang berkaitan atau pengalaman kerja yang besar dalam bidang ini meningkatkan pengetahuan dan kebolehan mereka dalam bidang industri berkaitan. Beberapa program menawarkan kepakaran dalam bidang kejuruteraan aeronautik atau pengurusan penerbangan. Kursus sering termasuk pengurusan perniagaan, rantaian bekalan penerbangan dan penyelidikan dan pembangunan.Program boleh selesai dalam masa dua tahun.

Graduan memahami kaedah penyelidikan dan statistik, penyelesaian masalah, dan bagaimana untuk memohon kursus kepada projek-projek dalam industri apabila selesai program. Ia juga boleh menyediakan pelajar untuk program ijazah kedoktoran yang lebih ketat.

Kos mengikuti ijazah ini bergantung kepada banyak perkara, termasuk dasar-dasar, yuran, dan lokasi universiti di mana ijazah yang ditawarkan. Bakal pelajar digalakkan untuk belajar tentang apa-apa yuran pentadbiran dan perbelanjaan tuisyen lain sebelum menerima jawatan di mana-mana universiti.

Mereka yang mempunyai Ijazah Sarjana Sains Penerbangan boleh memilih kerjaya dalam konsep dan reka bentuk, pengurusan inovasi, paten dan IP, penyelidikan dan pembangunan, logistik, pengurusan kualiti, dan banyak lagi. Ada kerja yang konsisten yang terdapat di dalam kedua-dua sektor awam dan swasta.

 

Kekangan masa dan kekurangan sekolah-sekolah ternama di kawasan pelajar digunakan untuk mencegah banyak daripada menyiapkan darjah diingini mereka. Walau bagaimanapun, dengan menggunakan kursus dalam talian pelbagai peluang kini boleh didapati kepada sesiapa yang mempunyai sambungan internet. Mereka yang ingin maklumat lanjut boleh menggunakan penyenaraian program kami dan borang plumbum. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

17 Hasil dalam Penerbangan

Muscat University

MSc Eksekutif Air Transport Management direka untuk menyampaikan pengetahuan lanjutan dan menyeluruh dalam isu-isu strategik pengurusan pengangkutan udara. ... [+]

Program Butiran

MSc Eksekutif Air Transport Management direka untuk menyampaikan pengetahuan lanjutan dan menyeluruh dalam isu-isu strategik pengurusan pengangkutan udara. Ia menggabungkan pengangkutan udara pengetahuan teori dengan memberi tumpuan yang lebih kepada kepimpinan dan pembangunan peribadi. program ijazah ini adalah salah satu daripada satu set program pasca siswazah yang direka oleh Universiti Cranfield dan ditawarkan di Universiti Muscat dan membawa kepada penganugerahan ijazah Universiti Cranfield dan juga Ijazah universiti Muscat.

Objektif Program

MSc dalam Air Transport Management bertujuan untuk:

Melengkapkan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk mengejar kerjaya yang berjaya dalam pelbagai sektor industri pengangkutan udara termasuk syarikat penerbangan, syarikat lapangan terbang dan pihak berkuasa, jabatan penerbangan awam, perundingan pengangkutan udara dan syarikat-syarikat aeroangkasa. Meningkatkan kemahiran pelajar dalam pengurusan pengangkutan udara, yang menawarkan mod pengajian yang membolehkan mereka untuk menggabungkan antara belajar dengan komitmen kerja. Membantu pelajar dalam memenuhi keperluan latihan pengurusan syarikat-syarikat yang sedia ada pengangkutan udara, pembekal, perunding penerbangan dan pengawal selia kerajaan. ... [-]
Oman Muscat
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Embry Riddle Aeronautical University

Sarjana Sains dalam Keselamatan program Muda Sains (MS-SS) direka untuk menyediakan pelajar dengan kursus praktikal pengajian dalam keselamatan penerbangan serta kesihata ... [+]

Sarjana Sains dalam Keselamatan program Muda Sains (MS-SS) direka untuk menyediakan pelajar dengan kursus praktikal pengajian dalam keselamatan penerbangan serta kesihatan dan keselamatan pekerjaan. Program ijazah menghasilkan profesional keselamatan yang mahir dalam menyediakan kepakaran pengurusan keselamatan dalam pelbagai industri. Graduan akan dapat menyediakan kepimpinan, latihan dan bimbingan dalam pelaksanaan keselamatan dan isu-isu pematuhan melibatkan EPA, OSHA, DOD, FAA, JAS, NTSB dan Kesihatan Negeri, dan piawaian tempat kerja, dan akan bersedia untuk perkhidmatan dalam penerbangan / aeroangkasa, tentera , dan banyak industri lain.

Tahap MS-SS menyediakan graduan untuk jawatan keselamatan profesional dalam pelbagai tetapan organisasi, termasuk penerbangan. Pelajar akan layak untuk pekerjaan seperti pesawat kemalangan penyiasat, penerbangan atau pengurus keselamatan am, penyelaras operasi keselamatan, dan pereka keselamatan. ijazah ini menawarkan peluang kepada pelajar untuk meneroka kedua-dua disiplin teori dan pragmatik bahawa kesihatan dan keselamatan pekerjaan telah menjadi. Terutamanya dalam cahaya minat yang meluas oleh sektor swasta dan oleh entiti kerajaan, ijazah ini menawarkan pekerjaan profesional kesihatan dan keselamatan pendidikan maju dan kelayakan yang diperlukan untuk berjaya dalam amalan keselamatan.... [-]

Amerika Syarikat Prescott
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

Seperti beberapa kursus adalah sangat teknikal, lebih daripada latar belakang penerbangan diperlukan.

Sebagai alternatif, pelajar boleh membuat temujanji untuk membawa dokumen-dokumen asal dalam supaya satu salinan yang boleh dibuat. Pada halaman seterusnya, sila betulkan berikut:

Pelajar boleh mengharapkan untuk menamatkan pengajian 24 bulan selepas mereka memulakan program ijazah MSA.

Pengambilan / Mula Tarikh

Pelajar boleh memulakan program ijazah MSA pada bulan Januari, Jun atau Ogos.

Harga / Yuran

$ 952 bagi setiap kredit. Untuk siswazah, pelajar perlu melengkapkan 36 kredit, SGD 34.272 + 7% GST

Tarikh akhir... [-]

Singapura Singapore
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
24 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Singapore Aviation Academy

Sarjana Sains (MSc) dalam Air Transport Management (ATM) direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk mengejar kerjaya yang berjaya dalam pelbaga ... [+]

Sarjana Sains Air Transport Management (Dianjurkan bersama dengan Cranfield University, UK)

PROGRAM TINJAUAN

Yang Sarjana Sains (MSc) dalam Air Transport Management (ATM) direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk mengejar kerjaya yang berjaya dalam pelbagai sektor dalam industri pengangkutan udara, termasuk pentadbiran penerbangan awam, pihak berkuasa lapangan terbang, pembekal perkhidmatan navigasi udara, syarikat penerbangan, perundingan pengangkutan udara dan syarikat-syarikat aeroangkasa.

MSc dalam ATM ialah program separuh masa yang dibangunkan khusus untuk memenuhi permintaan eksekutif yang sibuk untuk mengajar eksekutif lebih fleksibel dalam ATM. Ia menggabungkan modul teras pengangkutan udara wajib dengan tumpuan lebih kepada kepimpinan dan pembangunan peribadi dan membina ini dengan modul pilihan memilih untuk memenuhi kepentingan individu dan aspirasi kerjaya.... [-]

Singapura Singapore Singapore Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Linköping University

... [+]

Linköping adalah modal penerbangan dari Sweden dan salah satu daripada beberapa bandar-bandar penerbangan di dunia. Saab Aeronautics, pengeluar pesawat pejuang Gripen yang sangat berjaya, adalah seorang pelakon utama di rantau ini. Program Kejuruteraan Penerbangan manfaat daripada ini, sebagai sebahagian daripada guru-guru mempunyai gabungan kepada industri.

Sepanjang program ini, perhatian khusus diberikan kepada perkembangan menyeluruh dengan penggunaan signifikan alat reka bentuk kejuruteraan kontemporari.

Pelajar juga akan disediakan untuk kerjaya penyelidikan.

[-]
Sweden Linköping
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Politecnico di Milano

Program ini menyediakan persediaan terutamanya tertumpu kepada isu-isu reka bentuk, operasi dan penyelenggaraan pesawat udara dan sistem kapal terbang mereka. ... [+]

Misi dan matlamat

Program ini menyediakan persediaan terutamanya tertumpu kepada isu-isu reka bentuk, operasi dan penyelenggaraan pesawat udara dan sistem kapal terbang mereka. Objektifnya adalah untuk menyediakan juruteknik yang berkebolehan dan profesional yang berkebolehan untuk menjalankan dan mengurus aktiviti yang berkaitan dengan penyelidikan dan reka bentuk dalam bidang aerodinamik, bahan, struktur ringan, sistem pesawat dan penggerak aeroangkasa dalam konteks kebangsaan dan antarabangsa, baik dalam autonomi atau kerjasama.

Peluang kerjaya

Siswazah mendapat pekerjaan dalam industri penerbangan dan ruang; di badan awam dan swasta untuk percubaan dalam bidang aeroangkasa; dalam syarikat pengurusan dan penyelenggaraan kapal terbang pesawat; dalam agensi kawalan trafik udara; dalam angkatan udara; dalam industri yang menghasilkan jentera dan peralatan di mana aerodinamik dan struktur ringan memainkan peranan penting.... [-]

Itali Milan
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ENAC

Pasaran pengangkutan udara telah meningkat dengan ketara melibatkan kekangan dan objektif pelbagai disiplin untuk menjadi sistem sistem yang kompleks - reka bentuk pesawa ... [+]

Matlamat Sistem Kejuruteraan dan Rekabentuk Sistem Pengangkutan Udara MSc - MSc IATSED

Pasaran pengangkutan udara telah meningkat dengan ketara membendung kekangan dan objektif pelbagai disiplin untuk menjadi sistem kompleks sistem - reka bentuk pesawat, pembuatan, operasi syarikat penerbangan, Pengurusan Trafik Udara bersepadu, operasi Lapangan Terbang, dan lain-lain. Sistem global pengangkutan udara perlu menguruskan pembangunan dan metodologi teknik baru persaingan sengit. Kitaran hayat perlu menguasai pecutan inovasi dengan jumlah maklumat yang banyak untuk diproses. Rujukan V-model sejarah dalam pembangunan sistem secara berperingkat digantikan oleh kaedah Agile. Pembangunan tradisional mesti dikuatkuasakan oleh pertimbangan keselamatan dan keselamatan. Menghadapi semua kekangan ini, pihak berkepentingan pengangkutan udara memerlukan jurutera polyvalent yang kompeten dalam reka bentuk sistem, dalam pengaturcaraan yang pantas dan cekap, dalam data besar dan pembelajaran mesin.... [-]

Perancis Toulouse
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ENAC

MS ANSEO mengintegrasikan topik bekas tuan dengan menawarkan pendekatan yang sistematik dan global sistem Air Navigation: dalam tanah (sistem komunikasi, sistem navigasi, ... [+]

Sebagai sebahagian daripada dasar mengenai penambahbaikan yang berterusan dan penyesuaian program induk untuk memenuhi evolusi teknologi, pekerjaan pengangkutan udara, dan jawapan yang lebih baik kepada keperluan global Air Navigation Industri, ENAC mencipta baru Master Advanced Air Navigation System Engineering dan Operasi yang menggantikan 3 bekas tuan maju: MS penerbangan dan Pengurusan Trafik udara, MS Air Ground Collaborative Kejuruteraan Sistem dan MS Komunikasi Navigation Pengawasan.

MS ANSEO mengintegrasikan topik bekas tuan dengan menawarkan pendekatan yang sistematik dan global sistem Air Navigation: dalam tanah (sistem komunikasi, sistem navigasi, sistem pengawasan, sistem kawalan trafik udara automatik), (satelit dan avionik atas kapal sistem), dan kaedah operasi (Pengurusan Trafik udara).... [-]

Perancis Toulouse
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ENAC

Ekonomi dan kewangan bercakap, syarikat-syarikat pengangkutan udara kini biasa dengan operasi dalam persekitaran yang kompetitif menuntut penyesuaian yang besar. Program ... [+]

Pengurusan MS Pengangkutan Udara

Diajar dalam bahasa Inggeris

Ekonomi dan kewangan bercakap, syarikat-syarikat pengangkutan udara kini biasa dengan operasi dalam persekitaran yang kompetitif menuntut penyesuaian yang besar. Program Master Khusus dalam Pengurusan Pengangkutan Udara bertujuan untuk memberikan pemahaman yang sistemik semua aspek sektor pengangkutan udara, termasuk ekonomi pengangkutan udara, operasi, pemasaran dan strategi kewangan, pengurusan sumber manusia dan prestasi, dan cabaran utama dan strategi untuk masa hadapan.

Graduan dilengkapi dengan semua pengetahuan penting yang diperlukan untuk mengejar kerjaya dalam sektor ini.

Prasyarat

Secara umum, calon-calon untuk kemasukan ke program ijazah sarjana khusus mesti mempunyai 5 tahun Ijazah Sarjana Muda [Bac + 5] atau 4 tahun ijazah sarjana muda [Bac + 4] serta 3 tahun pengalaman profesional. Calon-calon dengan ijazah sarjana muda 4 tahun dan tidak mempunyai pengalaman profesional boleh memohon, tetapi bilangan tempat yang disediakan untuk calon tersebut adalah terlalu terhad (maksimum 3).... [-]

Perancis Toulouse
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ENAC

Diajar dalam bahasa Inggeris. Diploma Master Khusus dalam Pengurusan Lapangan Terbang telah dicipta pada tahun 1989 oleh ENAC sebagai tindak balas kepada permintaan darip ... [+]

Pengurusan MS Lapangan Terbang

Diajar dalam bahasa Inggeris.

Diploma Master Khusus dalam Pengurusan Lapangan Terbang telah dicipta pada tahun 1989 oleh ENAC sebagai tindak balas kepada permintaan daripada golongan profesional dalam sektor ini. Oleh kerana peranan penting yang dimainkan oleh lapangan terbang dalam proses liberalisasi pengangkutan udara, pembukaan bantuan lapangan terbang, kepelbagaian aktiviti pekerjaan yang terlibat dalam operasi, tempat yang semakin penting yang diambil oleh isu-isu alam sekitar dan keselamatan, tahap persaingan antara lapangan terbang platform, masalah ekonomi umum dan masalah khusus untuk sektor perniagaan yang kini merupakan sebahagian utama dalam ekonomi negara, terdapat keperluan bagi pengurus lapangan terbang yang berkemahiran tinggi, dengan kecekapan yang diperlukan untuk mengurus dan membangunkan setiap lapangan terbang. Diploma Master Khusus dalam Pengurusan Lapangan Terbang direka khusus untuk melatih pakar-pakar ini, yang sangat dihargai dan banyak dicari oleh lapangan terbang.... [-]

Perancis Toulouse
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ENAC

MSc IATOM adalah program 2 tahun, yang bertujuan untuk melatih para pakar dan pengurus dengan penekanan yang kuat terhadap penerapan konsep dan teknik kejuruteraan dan pe ... [+]

Sarjana Pengangkutan Udara Antarabangsa dan Pengurusan Operasi

Skop Muda ini Sarjana

Untuk melatih eksekutif peringkat tinggi yang mampu mengatur operasi sistem pengangkutan udara, dengan komitmen seluruh aspeknya.

Kandungan Tuan IATOM adalah program antarabangsa empat semester untuk memenuhi keperluan industri aeronautik dan penerbangan global. ENAC dan rakan-rakannya menawarkan empat latihan: Universiti Teknologi Hong Kong (HKUST), Universiti Sorbonne Abu Dhabi. Tambahan pula, kami menandatangani perjanjian dengan Universiti Beihang di China dan Institut Teknologi Bandung di Indonesia untuk perkara yang sama. MSc IATOM direka untuk memberi penekanan kepada aplikasi konsep dan kaedah kejuruteraan dan kaedah terkini industri penerbangan dan penerbangan. IATOM tuan dua tahun penuh sepenuh masa bertujuan untuk menyediakan kepakaran teknikal dan pengurusan yang diperlukan untuk pengurus masa depan dalam sebuah syarikat antarabangsa.... [-]

Perancis Toulouse
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kaunas University of Technology

Program rentas bidang meliputi cabang-cabang kejuruteraan penerbangan, mekanik penerbangan dan elektronik penerbangan yang membolehkan graduan terlibat dalam reka bentuk ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program rentas bidang meliputi cabang-cabang kejuruteraan penerbangan, mekanik penerbangan dan elektronik penerbangan yang membolehkan graduan terlibat dalam reka bentuk kenderaan udara dan angkasa, sistem dan elemen mereka, untuk melaksanakan penilaian terhadap keadaan dan prestasi mereka, untuk menangani isu-isu kejuruteraan dalam fungsionaliti, kebolehpercayaan dan komunikasi maklumat, dan menjalankan penyelidikan analitik, pemodelan dan percubaan.

Kenapa @KTU?Kluster Kejuruteraan Pertama di Eropah

Yang pertama di Eropah kumpulan syarikat kejuruteraan aeronautik dan institusi pendidikan telah diwujudkan di Lithuania dengan memimpin KTU pada tahun 2016.

Perisian terbaru dalam makmal moden... [-]
Lithuania Kaunas
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cranfield University

Kursus ini telah direka untuk menyediakan industri dengan graduan yang lengkap yang boleh membuat peningkatan yang nyata dan tahan lama kepada prestasi dan keselamatan me ... [+]

Mengenai

Permintaan untuk faktor manusia dan kepakaran keselamatan terus berkembang dalam bidang penerbangan serta industri kritikal keselamatan yang lain.

Kursus ini telah direka bentuk untuk menyediakan industri dengan graduan yang dilengkapi yang boleh membuat peningkatan yang nyata dan berkesinambungan kepada prestasi dan keselamatan menerusi pemakaian kemahiran dan pengetahuan yang dipelajari melalui campuran kuliah dan latihan praktikal.

Ini untuk siapa?

Kursus ini menarik pelbagai pelajar dari profesional penerbangan dalam bidang sivil dan tentera kepada graduan berkualiti tinggi dalam bidang kejuruteraan dan sains sosial. Pelbagai kemahiran dan pengetahuan yang diwakili oleh pelajar dalam kursus ini menyediakan persekitaran pembelajaran yang unik di sini.... [-]

United Kingdom Cranfield
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cranfield University

Kami telah menjadi pusat kecemerlangan dalam bidang penyiasatan kemalangan selama hampir 40 tahun. Direka khusus untuk penyiasat kemalangan pesawat dan mereka yang bekerj ... [+]

Mengenai

Kami telah menjadi pusat kecemerlangan dalam bidang penyiasatan kemalangan selama hampir 40 tahun. Direka khusus untuk penyiasat kemalangan pesawat dan mereka yang bekerja di bidang yang berkaitan, kursus ini akan memberi anda kelayakan standard tinggi yang diakui secara akademik.

Ini untuk siapa?

MSc dalam Penyiasatan Keselamatan dan Kemalangan (Pengangkutan Udara) membolehkan anda menerima kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang penyiasatan kemalangan. Majoriti pelajar menyertai kursus ini dengan niat menerima kelayakan yang akan membolehkan mereka untuk melanjutkan perkembangan kerjaya mereka dalam penyiasatan kemalangan atau kawasan keselamatan yang berkaitan dengan industri pengangkutan udara.... [-]

United Kingdom Cranfield
Mei 2020
English
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Missouri

Bagi profesional penerbangan, dedikasi untuk pembelajaran dan kecemerlangan sepanjang hayat adalah penting. Ijazah lanjutan yang unik ini memberikan pendedahan yang luas ... [+]

Kelayakan Lanjutan untuk Profesional Penerbangan

Bagi profesional penerbangan, dedikasi untuk pembelajaran dan kecemerlangan sepanjang hayat adalah penting. Ijazah lanjutan yang unik ini memberikan pendedahan yang luas kepada semua aspek keselamatan penerbangan, serta pembangunan, pelaksanaan dan pengurusan program keselamatan penerbangan dalam persekitaran perniagaan, industri atau kerajaan. Ia juga berfungsi sebagai kepujian batu permata yang berkualiti tinggi untuk profesional penerbangan.

Gambaran Keseluruhan Program

Sarjana Sains dalam Keselamatan Penerbangan di University of Central Missouri adalah salah satu jenis di negara ini. UCM adalah salah satu daripada beberapa institusi di Dunia yang menawarkan ijazah lanjutan dalam keselamatan penerbangan. Program ini telah ditawarkan lebih dari 30 tahun dan graduan telah menemui karier mereka dalam pelbagai disiplin penerbangan termasuk tetapi tidak terhad kepada akademik, agensi pengawalan penerbangan, papan keselamatan penerbangan tentera / penerbangan awam, syarikat penerbangan, pengurusan lapangan terbang / reka bentuk, pengeluar peralatan aeroangkasa, penerbangan perunding, dan sebagainya. Pelbagai latar belakang pelajar yang datang dari dalam dan dari negara-negara lain menjadikannya pengalaman pembelajaran yang lengkap.... [-]

Amerika Syarikat Warrensburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu