Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Pendidikan Seni 2019/2020

Bagi pelajar yang mempunyai Sarjana Muda Sains, MSc adalah langkah seterusnya. Selalunya dengan masa siap satu hingga dua tahun, ijazah ini menawarkan pelajar membuka pintu kepada peluang kerjaya yang lebih maju.

Apakah MSc dalam Pendidikan Seni? Kurikulum di belakang ijazah siswazah ini biasanya untuk pelajar yang tidak hanya mempunyai semangat untuk seni tetapi juga mempunyai semangat untuk mengajarnya. Tumpuan ijazah ini biasanya mengakui bahawa seni boleh menjadi subjek yang sukar untuk mengajar dan dapat mendidik seorang pelajar mengenai teknik yang telah terbukti. Pelan kursus biasanya merangkumi pengalaman dalam pengajaran atau projek yang berpusat pada cara mengajar seni.

Pemegang ijazah pendidikan seni sering mempunyai kemahiran komunikasi interpersonal yang kuat, memandangkan pengajaran memerlukan komunikasi yang tinggi. Di samping itu, mereka biasanya belajar untuk teratur dengan baik dan bagaimana untuk menguruskan masa mereka dengan berkesan sebagai pengajar. Kemahiran ini berguna di dalam kelas dan juga kehidupan seharian.

Tidak ada kos yang ditetapkan untuk mendapatkan MSc dalam Pendidikan Seni. Sekolah yang berlainan mungkin mempunyai dasar yang berbeza mengenai tuisyen dan yuran. Sudah tentu idea yang baik untuk meneliti pengajian dan kos lebih awal dari masa ke masa.

Kerjaya yang diperoleh oleh siswazah MSc dalam Seni Pendidikan secara amnya sebagai guru seni. Ini boleh untuk mana-mana peringkat gred, dari sekolah rendah hingga universiti. Ijazah ini juga boleh membawa kepada pendidikan seni untuk orang dewasa di luar suasana akademik. Apabila ia datang kepada seni, terdapat beberapa subkategori yang guru boleh memilih untuk memberi tumpuan bergantung kepada keperluan dan kepentingan murid mereka. Bukan sahaja guru-guru ini menggunakan kemahiran mereka untuk mengarahkan artis masa depan, tetapi mereka juga boleh memilih kerjaya di mana mereka mentor guru seni lain.

MSc dalam Pendidikan Seni boleh diambil di institusi di seluruh dunia. Di samping itu, bagi mereka yang mempunyai jadual yang sibuk, kursus dalam talian juga boleh didapati. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pendidikan Seni

Rochester Institute of Technology (RIT)

Mempertingkat kebolehan artistik anda sendiri semasa anda mempersiapkan untuk mengajar generasi artis dan pencipta yang akan datang. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kapan seorang artis menjadi guru? The MST dalam seni rupa-semua gred (seni pendidikan) menyediakan anda untuk mengajar generasi artis seterusnya dan mencipta pengalaman seni sambil mengasah kemahiran seni anda sendiri. Program dipercepatkan ini memberikan anda satu tahun pengalaman bersuara yang akan mencerminkan kehidupan anda sebagai pendidik seni. Tuan pendidikan seni menyediakan anda untuk kerjaya dengan membenamkan sokongan sijil dan penempatan pekerjaan ke dalam kurikulum. Anda akan bekerja dengan sekolah-sekolah serantau untuk mencari yang terbaik untuk personaliti, bakat dan matlamat pengajaran anda.

MST dalam seni rupa-semua gred (seni pendidikan) membawa kepada pensijilan Negeri / Negeri profesional New York dalam seni visual untuk gred K melalui 12. Pensijilan ini membolehkan pemohon untuk mengajar di sekolah-sekolah awam Negeri New York. Program ini mempunyai kajian pedagogi, pertanyaan studio, dan pengajaran pelajar. Program ini menyediakan pelajar untuk memenuhi keperluan negara, negara, dan wilayah untuk guru seni visual dan direka untuk pendidik seni yang berjaya dan penyokong seni dan pembelajaran di semua gred. Program ini diiktiraf secara nasional dan adalah untuk guru dalam pendidikan seni yang memegang ijazah BFA atau BA (seni utama). Kelas bermula setiap bulan Ogos dan berakhir pada bulan Mei. Graduan program pendidikan guru di RIT mempunyai kadar lulus 96 peratus pada Peperiksaan Pensijilan Guru Negeri New York.... [-]

Amerika Syarikat Rochester
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu