close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Pendidikan Seni 2020

Bagi pelajar yang mempunyai Sarjana Muda Sains, MSc adalah langkah seterusnya. Selalunya dengan masa siap satu hingga dua tahun, ijazah ini menawarkan pelajar membuka pintu kepada peluang kerjaya yang lebih maju. Apakah MSc dalam Pendidikan Seni? Kurikulum di belakang ijazah siswazah ini biasanya untuk pelajar yang tidak hanya mempunyai semangat untuk seni tetapi juga mempunyai semangat untuk me… Baca lebih lanjut

Bagi pelajar yang mempunyai Sarjana Muda Sains, MSc adalah langkah seterusnya. Selalunya dengan masa siap satu hingga dua tahun, ijazah ini menawarkan pelajar membuka pintu kepada peluang kerjaya yang lebih maju.

Apakah MSc dalam Pendidikan Seni? Kurikulum di belakang ijazah siswazah ini biasanya untuk pelajar yang tidak hanya mempunyai semangat untuk seni tetapi juga mempunyai semangat untuk mengajarnya. Tumpuan ijazah ini biasanya mengakui bahawa seni boleh menjadi subjek yang sukar untuk mengajar dan dapat mendidik seorang pelajar mengenai teknik yang telah terbukti. Pelan kursus biasanya merangkumi pengalaman dalam pengajaran atau projek yang berpusat pada cara mengajar seni.

Pemegang ijazah pendidikan seni sering mempunyai kemahiran komunikasi interpersonal yang kuat, memandangkan pengajaran memerlukan komunikasi yang tinggi. Di samping itu, mereka biasanya belajar untuk teratur dengan baik dan bagaimana untuk menguruskan masa mereka dengan berkesan sebagai pengajar. Kemahiran ini berguna di dalam kelas dan juga kehidupan seharian.

Tidak ada kos yang ditetapkan untuk mendapatkan MSc dalam Pendidikan Seni. Sekolah yang berlainan mungkin mempunyai dasar yang berbeza mengenai tuisyen dan yuran. Sudah tentu idea yang baik untuk meneliti pengajian dan kos lebih awal dari masa ke masa.

Kerjaya yang diperoleh oleh siswazah MSc dalam Seni Pendidikan secara amnya sebagai guru seni. Ini boleh untuk mana-mana peringkat gred, dari sekolah rendah hingga universiti. Ijazah ini juga boleh membawa kepada pendidikan seni untuk orang dewasa di luar suasana akademik. Apabila ia datang kepada seni, terdapat beberapa subkategori yang guru boleh memilih untuk memberi tumpuan bergantung kepada keperluan dan kepentingan murid mereka. Bukan sahaja guru-guru ini menggunakan kemahiran mereka untuk mengarahkan artis masa depan, tetapi mereka juga boleh memilih kerjaya di mana mereka mentor guru seni lain.

MSc dalam Pendidikan Seni boleh diambil di institusi di seluruh dunia. Di samping itu, bagi mereka yang mempunyai jadual yang sibuk, kursus dalam talian juga boleh didapati. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Amerika Syarikat

Mempertingkat kebolehan artistik anda sendiri semasa anda mempersiapkan untuk mengajar generasi artis dan pencipta yang akan datang.

Mempertingkat kebolehan artistik anda sendiri semasa anda mempersiapkan untuk mengajar generasi artis dan pencipta yang akan datang. -
MSc
Sepenuh Masa
2 tahun
English
24 Ogo 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini