MASTERSTUDIES

Sambilan Sarjana Sains dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman di UK 2020/2021

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Kajian pemprosesan makanan dan minuman biasanya boleh meliputi topik-topik seperti penyediaan makanan dan penyimpanan, pencemaran silang, pengendalian makanan yang betul, dan mungkin juga menyelidiki bidang perniagaan dan pengurusan melalui topik-topik seperti pengurusan jualan dan dapur.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan Sarjana Sains dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman di UK

2 Hasil dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman, United Kingdom Filter

MSc / PGDip dalam Pengurusan Pengeluaran Makanan

University of Nottingham, Faculty of Science
MSc
20 Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Ijazah yang menarik dan mencabar ini memberi pengetahuan teknikal, operasi, dan perniagaan kepada graduan sains dan kejuruteraan. Ini mengembangkan kemahiran anda untuk kerjay ...

Baca lebih lanjut

Kejuruteraan proses makanan msc

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Kursus ini direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran, pengetahuan dan keupayaan menjadi jurutera proses makanan profesional.

Baca lebih lanjut