MASTERSTUDIES

Sambilan Sarjana Sains dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman 2020/2021

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Profesional di industri restoran, atau pelajar yang mencari kerjaya dalam industri makanan dan minuman, mungkin ingin mengambil kursus dalam pemprosesan makanan dan minuman. Terdapat beberapa pengkhususan untuk pemprosesan makanan dan minuman, tetapi semua mungkin akan menangani kawasan yang dikongsi dengan pengendalian, persediaan, dan penyimpanan makanan yang sepatutnya.

Sambilan Sarjana Sains dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman

2 Hasil dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman Filter

MSc / PGDip dalam Pengurusan Pengeluaran Makanan

University of Notthingham, Faculty of Science
MSc
20 Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Ijazah yang menarik dan mencabar ini memberi pengetahuan teknikal, operasi, dan perniagaan kepada graduan sains dan kejuruteraan. Ini mengembangkan kemahiran anda untuk kerjay ...

Baca lebih lanjut

Kejuruteraan proses makanan msc

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Kursus ini direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran, pengetahuan dan keupayaan menjadi jurutera proses makanan profesional.

Baca lebih lanjut