MSc Program dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman dalam Sepanyol untuk 2024
Penapis
Penapis
- MSc
- Sepanyol
- Pengajian Makanan dan Minuman
MSc Program dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman dalam Sepanyol untuk 2024
Popular education type
MSc Program dalam Pemprosesan Makanan dan Minuman
Pelajar yang mempunyai aspirasi menjadi profesional perkhidmatan makanan, sama ada dalam pentadbiran atau kedudukan dapur, mungkin mendapat manfaat daripada kajian pemprosesan makanan dan minuman. Menggabungkan disiplin perniagaan dan keselamatan makanan, pemprosesan makanan dan minuman boleh meliputi asas-asas pengurusan makanan runcit.
Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.
MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah.