Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Organisasi 2019/2020

Ijazah Sarjana Sains adalah ijazah lepasan yang lebih teknikal dan berasaskan penyelidikan daripada ijazah Sarjana Sastera. Ia sering digunakan untuk disiplin yang berat dalam matematik dan sains tetapi juga boleh ditawarkan dalam kemanusiaan.

Apakah MSc dalam Organisasi? Belajar bagaimana untuk membina sesebuah organisasi untuk mendapatkan yang terbaik adalah pelajaran yang tidak ternilai. Alat-alat yang diberikan kepada anda ketika memperoleh MSc dalam Organisasi dapat membolehkan anda untuk mengurus dinamika tim dari mana-mana perusahaan untuk semaksimal mungkin. Memahami psikologi memandu setiap komponen entiti mungkin memberikan anda gambaran tentang cara terbaik untuk mengarahkan entiti tersebut.

Faedah mendapatkan MSc dapat menjangkau lebih daripada kerjaya anda dan ke dalam kehidupan peribadi anda. Belajar cara memanfaatkan sumber anda dengan sebaik-baiknya adalah pengajaran yang boleh digunakan dalam setiap situasi. Anda juga mungkin mendapat pemahaman baru mengenai perniagaan serta kemahiran pengurusan masa yang lebih kuat.

Kos ijazah siswazah boleh berubah bergantung kepada sekolah dan wilayah yang dipersoalkan. Untuk menghubungi sekolah pilihan anda untuk membincangkan kos boleh membantu anda merancang dengan betul.

Kerjaya bagi mereka yang mempunyai MSc dalam Organisasi boleh terdiri daripada korporat kepada perniagaan kecil untuk bebas. Kerjaya korporat sebagai pengarah sumber manusia mungkin sesuai, tetapi anda mungkin juga berakhir sebagai CEO perniagaan kecil anda sendiri. Anda boleh memilih untuk menjadi penulis staf untuk majalah perniagaan atau perunding untuk syarikat lain. MSc ini boleh membantu anda menentukan di mana dan bagaimana anda ingin bekerja dan boleh membuka pintu untuk membolehkan anda berbuat demikian.

Anda boleh mendapat MSc dalam Organisasi di banyak tempat di seluruh dunia, sama ada dalam format bilik darjah standard di universiti tempatan atau dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Organisasi

VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration

Menyusun strategi dalam dunia yang berubah: globalisasi, kerjasama dan transformasi. ... [+]

Pada abad ke-21, organisasi yang bertujuan untuk mendapatkan dan mengekalkan kelebihan daya saing perlu mencapai kecekapan global dan responsif tempatan, manakala memeluk penyelesaian yang kreatif dan pembelajaran di seluruh dunia. Pengkhususan Sarjana dalam Strategi dan Pertubuhan memberi tumpuan kepada cabaran-cabaran pengurusan dan dibina di sekitar tiga topik: globalisasi, dunia yang bersambung dan transformasi yang sedang berlangsung. Sebagai seorang pelajar Sarjana yang pakar dalam Strategi dan Pertubuhan, anda akan meneroka cabaran yang berkaitan dengan mengurus sesuatu aktiviti antarabangsa syarikat multinasional dan firma keusahawanan bertindak merentasi sempadan. Anda akan berhadapan dengan soalan-soalan seperti: yang proses membuat keputusan memandu luar pesisir dan nearshoring R & D, IT dan proses perniagaan? Bagaimana anda memilih lokasi terbaik untuk kemudahan pengeluaran atau ibu pejabat korporat? Apakah strategi yang terbaik apabila bersiap sedia untuk pertumbuhan dan perkembangan? Sebaik sahaja anda telah lulus semua komponen program Sarjana, anda akan dianugerahkan gelaran Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan menyebut pengkhususan anda di dalam makanan tambahan diploma. Ijazah ini diiktiraf di peringkat antarabangsa. ... [-]

Belanda Amsterdam
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu