Sarjana Sains dalam Matematik

Terbaik 66 Sarjana Sains dalam Matematik 2019

Matematik

Ijazah sarjana adalah ijazah lanjutan bagi pelajar yang ingin menjadi lebih mahir atau khusus di dalam sesuatu bidang. Walaupun di peringkat ijazah sarjana muda dan lain-lain biasanya memberi gambaran yang agak luas daripada bidang kajian tertentu, ijazah sarjana cenderung untuk menjadi lebih fokus dan membenarkan pelajar untuk mengembangkan kedalaman pengetahuan mereka dalam sesuatu subjek, meletakkan mereka di landasan yang betul untuk menjadi pemimpin dalam bidang masing-masing.

Jawapan kepada persoalan apa yang MSc Matematik terletak pada pemahaman bagaimana jenis matematik dikategorikan. Daripada memberi tumpuan kepada jenis tertentu matematik seperti algebra atau kalkulus, ijazah lanjutan dalam matematik umum membolehkan pelajar untuk menumpukan perhatian kepada teori nombor dan kaedah canggih matematik yang mengikat bersama-sama semua bentuk yang berbeza matematik mereka mungkin sudah belajar.Ijazah ini cenderung untuk mempunyai yang banyak terlibat dalam analisis dan teori dan bukannya kegunaan praktikal matematik, tetapi kebanyakan sekolah juga memerlukan beberapa kursus permohonan siap.

MSc Matematik memberikan pelajar yang mahu bekerja dalam bidang sains, kejuruteraan, atau mengira pendidikan teras pepejal. Program ijazah paling juga memerlukan komponen penyelidikan, jadi pelajar boleh mendapatkan rasa untuk bagaimana untuk menggunakan kemahiran baru mereka dalam dunia sebenar.

Kos Sarjana Matematik bergantung kepada apa institusi anda memilih untuk belajar di. Program ijazah yang paling mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan, jadi kos tuisyen perlu dinilai dengan sewajarnya.

Banyak kerjaya dalam bidang sains, kejuruteraan, teknologi dan komputer boleh diakses dengan Ijazah Sarjana Matematik.Di samping itu, ijazah lanjutan dalam matematik menjadikan pencari kerja yang lebih menarik untuk menyewa pengurus dalam bidang perniagaan dan kewangan yang mencari jenis penyelesaian masalah dan kemahiran analitikal yang diajar dalam kursus matematik maju.

Melengkapkan MSc Matematik dalam talian adalah cara yang baik untuk orang yang tidak dapat menghadiri kelas secara peribadi untuk mendapatkan pendidikan yang lebih tinggi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin. 

Baca lebih lanjut

MSc Computerized Mathematics

An-Najah National University
Campus Sepenuh masa August 2019 Negara Palestin Nablus

Sebagai sebahagian daripada An-Najah National University , jabatan matematik telah menerima misi universiti yang berkaitan dengan matematik: untuk menawarkan pendidikan tinggi dalam matematik kepada pelajar Palestin dan untuk menyokong penyelidikan saintifik dalam bidang matematik untuk merapatkan jurang dan meningkatkan pengetahuan pelajar Palestin. [+]

Fakulti

Fakulti Pengajian Siswazah

Penerangan Program

- Visi Program: Untuk membangunkan konsep penyelidikan sains dalam matematik untuk pelajar siswazah dalam program tatabahasa matematik dan / atau matematik pengkomputeran; untuk meningkatkan mutu akademik, penyelidikan dan teknikal graduan tatabahasa matematik kami untuk menyumbang kepada bidang teori dan penerapan dan menjadi bereputasi di peringkat dunia pada tahap kualiti dan pendidikan tinggi.

- Misi Program: Sebagai sebahagian daripada An-Najah National University , jabatan matematik telah menerima misi universiti yang berkaitan dengan matematik: untuk menawarkan pendidikan tinggi dalam matematik kepada pelajar Palestin dan untuk menyokong penyelidikan saintifik dalam bidang matematik untuk merapatkan jurang dan meningkatkan pengetahuan pelajar Palestin.... [-]


Msc dalam matematik industri dan digunakan

Eindhoven University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Eindhoven

program ijazah ini memberi tumpuan kepada model matematik, simulasi maju dan pengiraan komputer. Ini cara dan kaedah yang semakin mencari digunakan dalam pembangunan teknologi baru dan oleh itu program ini Sarjana menawarkan permulaan yang baik untuk sumbangan anda kepada keperluan teknologi masyarakat, sekarang dan di masa akan datang. [+]

Menurut Panduan untuk memilih program sarjana 2016 master Perindustrian dan Matematik Gunaan adalah program matematik induk terbaik digunakan di Belanda!

Selama lima tahun TU / e merupakan universiti terbaik teknologi, pada 2016 TU / e merupakan universiti kedua terbaik teknologi.

Angka bagi kaji selidik program Sarjana adalah berdasarkan penilaian 70 peratus oleh pelajar dan 30 peratus kepada mereka oleh NVAO (Akreditasi Pertubuhan Belanda dan Flanders).

Program yang

program ijazah ini memberi tumpuan kepada model matematik, simulasi maju dan pengiraan komputer. Ini cara dan kaedah yang semakin mencari digunakan dalam pembangunan teknologi baru dan oleh itu program ini Sarjana menawarkan permulaan yang baik untuk sumbangan anda kepada keperluan teknologi masyarakat, sekarang dan di masa akan datang. ... [-]


Master of Mathematical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Belgium Leuven + 1 lagi

[+]

Antarabangsa Kekuatan

Matlamatnya adalah untuk menyediakan pelajar untuk konteks pelbagai disiplin, iaitu, reka bentuk penyelesaian masalah teknikal dalam persekitaran yang pelbagai disiplin, di mana matematik memainkan peranan yang penting. Khususnya, tumpuan terletak pada kemahiran teknikal dalam konteks kawalan proses, simulasi berangka, perlombongan data, kriptografi, dan visualisasi.

[-]

MSc Matematik Kewangan

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  August 2019 United Kingdom Birmingham + 1 lagi

Program ini, yang diajar bersama oleh Pusat Pengajian Matematik dan Jabatan Ekonomi, menyediakan kemahiran yang akan membolehkan graduan teknikal dapat (termasuk dalam matematik, sains dan kejuruteraan) untuk memohon latihan kuantitatif mereka untuk analisis kewangan. [+]

Program ini, mengajar bersama oleh Pusat Pengajian Matematik dan Jabatan Ekonomi, Menyediakan kemahiran yang akan membolehkan teknikal graduan dapat (termasuk dalam matematik, sains dan kejuruteraan) untuk memohon latihan kuantitatif mereka untuk analisis kewangan.

Dalam kebanyakan kes, kami menjangkakan bahawa graduan dari Masters akan mengambil jawatan dalam analisis kuantitatif (atau serupa) di institusi kewangan utama, seperti di Bandar Raya. Program ini juga menyediakan anda untuk melanjutkan pengajian dalam bidang akademik.

Syarat kemasukan

A Kepujian baik ijazah pertama (atau setara luar negara) dalam mata pelajaran Matematik atau mata pelajaran menghitung berkaitan seperti Fizik atau Kejuruteraan, atau ijazah Bersama Kepujian yang sesuai dalam matematik industri.... [-]


Matematik gunaan, msc

University Of Debrecen
Campus Sepenuh masa September 2019 Hungary Debrecen

Tujuan utama program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang berkesan apa yang mereka berjaya boleh memohon kedua-dua dalam pemodelan matematik dan dalam penyelesaian masalah yang timbul dalam amalan. Penekanan diletakkan pada kemampuan bekerja secara kerjasama dalam kumpulan dengan pakar-pakar daripada bidang-bidang lain (sains komputer, kejuruteraan, ekonomi, dan lain-lain). Kualiti dan kuantiti pengetahuan apa yang pelajar boleh mendapat membuat pintu masuk yang mungkin untuk program PhD di Institut. [+]

Struktur Kursus: Tajuk Utama Asas-asas dalam mata pelajaran berikut untuk semua pelajar: Algebra dan teori nombor, Analisis, Geometri, Probabiliti dan statistik, Informatika dan penyelidikan operasi.

Mata pelajaran khusus untuk semua pelajar: Matematik Diskret, Penyelidikan Operasi, Analisis Gunaan, Proses stokastik, Teori algoritma.

Subjek spesifik dalam subprogram yang berbeza: Matematik Kejuruteraan: Analisis numerik, penyelesaian persamaan kebezaan Model dan aplikasi linear Matematik numerik Proses stokastik Matematik Kewangan: Statistik Sistem stokastik Sains sains Matematik Sains Komputer: perlombongan data Teori matematik rangkaian Teori Reka bentuk kompleks , menganalisis dan melaksanakan algoritma dan struktur data Kriptografi dan keselamatan data Kod maklumat Kod dan struktur simetri Selain mata pelajaran ini pelajar boleh memilih dari pelbagai kursus elektif.... [-]


M.Sc. Matematik Komputasi

University of Passau
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Passau

Di samping menjadi sains dengan haknya sendiri, matematik memainkan peranan penting dalam bidang kuantitatif praktikal semua disiplin akademik lain, terutamanya dalam sains semula jadi, kejuruteraan, pentadbiran perniagaan, ekonomi, perubatan dan psikologi. Hasil matematik meresap hampir semua aspek kehidupan dan merupakan prasyarat yang diperlukan untuk majoriti teknologi moden - dan sebagai sistem IT kami menjadi semakin kuat, kita dapat secara matematik mengendalikan sejumlah besar data dan menyelesaikan masalah yang lebih rumit. [+]

Mengenai program ini

Di samping menjadi sains dengan haknya sendiri, matematik memainkan peranan penting dalam bidang kuantitatif praktikal semua disiplin akademik lain, terutamanya dalam sains semula jadi, kejuruteraan, pentadbiran perniagaan, ekonomi, perubatan dan psikologi. Hasil matematik meresap hampir semua aspek kehidupan dan merupakan prasyarat yang diperlukan untuk majoriti teknologi moden - dan sebagai sistem IT kami menjadi semakin kuat, kita dapat secara matematik mengendalikan sejumlah besar data dan menyelesaikan masalah yang lebih rumit.

Penekanan khusus ditempatkan untuk membangunkan kemampuan pelajar untuk merasmikan masalah yang diberikan dengan cara yang memudahkan pemprosesan algoritmik serta membolehkan mereka memilih atau membangunkan, dan seterusnya memohon, algoritma yang sesuai untuk menyelesaikan masalah dengan cara yang sesuai. Program ijazah adalah teori dalam orientasinya, dengan komponen berorientasikan aplikasi yang kuat. Mempelajari program ini, anda boleh mendapatkan pengetahuan yang lebih maju dalam bidang matematik Kriptografi, Algebra Komputer, Algebra Algoritma dan Geometri, Pemprosesan Imej dan Isyarat, Statistik dan Simulasi Stokastik, Sistem Dynamic dan Teori Kawalan serta pengetahuan pakar dalam bidang Sains Komputer seperti Pengurusan Data, Pembelajaran Mesin dan Data Perlombongan.... [-]


MSc dalam Matematik

Graz University of Technology (TU Graz)
Campus Sepenuh masa October 2019 Austria Graz

Teknik dari pelbagai bidang matematik diperlukan untuk menghadapi cabaran-cabaran yang timbul dalam banyak aplikasi: Pengimejan matematik meningkatkan ketepatan diagnostik dalam sains hayat dan kejuruteraan dan menjadi alat yang sangat diperlukan untuk pembedahan yang kompleks. [+]

Teknik dari pelbagai bidang matematik diperlukan untuk menghadapi cabaran-cabaran yang timbul dalam banyak aplikasi: Pengimejan matematik meningkatkan ketepatan diagnostik dalam sains hayat dan kejuruteraan dan menjadi alat yang sangat diperlukan untuk pembedahan yang kompleks. Kaedah pembayaran telekomunikasi dan moden mencadangkan masalah untuk penyulitan data. Perubahan terkini dalam ekonomi memerlukan pendekatan baru untuk pengurusan risiko dalam industri kewangan dan insurans. Teknik analitikal dan bantuan komputer membolehkan menganalisis dan mensimulasikan model-model matematik yang semakin kompleks dalam sains semula jadi, sains hayat, sains ekonomi dan kejuruteraan.

Matematik program induk menawarkan peluang untuk mengkhususkan diri dalam salah satu bidang fokus berikut:... [-]


Msc dalam Pemodelan Matematik Perindustrian

Loughborough University
Campus Sepenuh masa October 2019 United Kingdom Loughborough

Pemodelan Matematik Perindustrian kami MSC direka untuk membantu anda membangunkan kemahiran pemodelan matematik dan teknik yang semakin banyak dicari dalam industri dan perdagangan. [+]

Pemodelan Matematik Perindustrian kami MSC direka untuk membantu anda membangunkan kemahiran pemodelan matematik dan teknik yang semakin banyak dicari dalam industri dan perdagangan.

Pemodelan Matematik Perindustrian MSc membolehkan anda menerokai model matematik dalam proses dunia nyata dan perumusan mereka, dengan penekanan yang kuat mengenai bagaimana teknik-teknik ini boleh digunakan dalam industri.

Ciri utama Program Pemodelan Matematik Industri berfungsi dalam kumpulan kecil untuk menyelesaikan masalah kehidupan sebenar menggunakan model matematik, seperti menganggarkan kehilangan haba dari gudang. Satu lagi aspek yang unik adalah modul Advanced Reliability kami, yang direka untuk menunjukkan bagaimana statistik boleh digunakan untuk masalah perindustrian untuk menyokong pembangunan strategi bagi penggantian bahagian kejuruteraan sebelum mereka pecah.... [-]


Matematik Gunaan (MS)

New Jersey Institute of Technology
Campus September 2019 Amerika Syarikat Newark

Matematik sentiasa penting untuk pelbagai jenis siasatan saintifik. Sekarang, lebih dari sebelumnya, kemajuan dalam penyelidikan saintifik didapati mendapat manfaat daripada perumusan dan analisis model matematik kuantitatif. Analisis yang berjaya dalam model membawa kepada pemahaman yang lebih baik tentang peranan dan interaksi komponen utama dalam sistem yang sedang dikaji dan menyediakan alat ramalan untuk meningkatkan prestasi sistem. [+]

Gambaran keseluruhan

Matematik sentiasa penting untuk pelbagai jenis siasatan saintifik. Sekarang, lebih dari sebelumnya, kemajuan dalam penyelidikan saintifik didapati mendapat manfaat daripada perumusan dan analisis model matematik kuantitatif. Analisis yang berjaya dalam model membawa kepada pemahaman yang lebih baik tentang peranan dan interaksi komponen utama dalam sistem yang sedang dikaji dan menyediakan alat ramalan untuk meningkatkan prestasi sistem. Urutan perkembangan model, analisis, simulasi, dan tafsiran data menuntut penerapan kaedah matematik moden dan klasik yang canggih. Dengan penggunaan masyarakat dalam inovasi berorientasikan matematik, peluang kerjaya untuk ahli matematik yang digunakan lebih baik dari sebelumnya... [-]


Ms dalam matematik & statistik

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 4  August 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Misi utama program sarjana MS dalam Matematik dan Statistik adalah untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam bidang ilmu yang menggunakan ilmu matematik dan statistik. Kurikulum ini bertujuan untuk individu yang mempunyai latar belakang yang kuat, tetapi tidak semestinya gelar sarjana, dalam matematik. [+]

Misi utama program sarjana MS dalam Matematik dan Statistik adalah untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam bidang ilmu yang menggunakan ilmu matematik dan statistik. Kurikulum ini bertujuan untuk individu yang mempunyai latar belakang yang kuat, tetapi tidak semestinya gelar sarjana, dalam matematik. Ia adalah satu-satunya program sedemikian di kawasan DC yang lebih besar, dan ia memuncak dalam ijazah MS dalam Matematik dan Statistik.

Program ini memperoleh falsafahnya daripada organisasi kerajaan dan industri di kawasan DC dan telah meletakkan graduan menjadi agensi kerajaan, pertahanan dan firma kewangan dan bukan keuntungan. Terdapat permintaan yang mantap untuk profesional terlatih dalam analisis data, pemodelan matematik dan statistik penggunaan dan pengkomputeran awan, dan pelajar kami terbukti sangat kompetitif dalam pasaran pekerjaan. Program magang yang berkembang maju dalam perundingan matematik dan statistik membantu melatih dan menempatkan pelajar dan lulusan menjadi pekerjaan yang menarik dan karier yang memuaskan.... [-]


Msc dalam kejuruteraan matematik

Politecnico di Milano
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Milan

Program ini mempunyai objektif untuk menyediakan profesional dapat menangani isu-isu yang berkaitan dengan sistem yang kompleks dengan mentaliti kejuruteraan, mengharmonikan latar belakang saintifik yang kukuh yang menguasai metodologi e teknologi termaju. [+]

Misi dan matlamat

Program ini mempunyai objektif untuk menyediakan profesional dapat menangani isu-isu yang berkaitan dengan sistem yang kompleks dengan mentaliti kejuruteraan, mengharmonikan latar belakang saintifik yang kukuh yang menguasai metodologi e teknologi termaju. Program ini mempunyai ciri-ciri sinergi berterusan antara Matematik Gunaan dan disiplin Kejuruteraan.

Pelajar mempunyai 3 pengkhususan yang tersedia:

Sains Komputasi untuk Kejuruteraan STATISTIK Matematik Kewangan pelajar yang layak

Pelajar memegang ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Matematik, Kejuruteraan Komputer Sains, Kejuruteraan Industri dan 15 tahun pendidikan layak untuk permohonan. Lembaga Penilaian akan mengkaji kurikulum yang berbeza. Kurikulum tambahan yang perlu jika Sarjana Muda Sains yang diperolehi oleh calon tidak mempunyai ijazah yang mencukupi "konsisten" dengan program pendidikan yang UMKM.... [-]


MSc dalam Matematik

Northeastern Illinois University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 6  August 2019 Amerika Syarikat Chicago Grayslake + 2 lagi

MS dalam Matematik direka untuk memberikan latar belakang matematik yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam matematik, statistik, industri, dan pengajaran yang digunakan. [+]

MS dalam Matematik direka untuk memberikan latar belakang matematik yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam matematik, statistik, industri, dan pengajaran yang digunakan.

Pelajar dalam program ini mempunyai pilihan untuk menumpukan perhatian dalam:

Matematik Gunaan: direka untuk mereka yang mempunyai latar belakang siswazah yang kuat dalam matematik yang ingin menyediakan diri mereka lebih baik untuk kerjaya yang merangkumi statistik, matematik yang digunakan, atau yang berniat untuk mengejar Ph.D. ijazah di institut lain.Pendidikan Menengah: Menyediakan pelajar untuk berjaya mengajar matematik di peringkat Sekolah Menengah. Ia direka untuk guru yang ingin meningkatkan tahap kecekapan mereka dalam matematik atau ingin berkhidmat sebagai Pakar Matematik Sekolah Tinggi atau ingin mengajar matematik di peringkat Sekolah Menengah.... [-]

MS dalam Sains Matematik

University of Memphis
Campus September 2019 Amerika Syarikat Memphis

Diadakan di Dunn Hall yang menarik, luas dan disusun semula baru-baru ini, dan tertanam di kawasan Memphis yang kaya secara komersial dan budaya, Jabatan Sains Matematik (DMS) menawarkan peluang yang luar biasa untuk kajian dan penyelidikan di banyak bidang matematik dan statistik yang tulen dan digunakan. Misi DMS adalah multi-fold dan meliputi komponen yang kuat dalam pendidikan, penyelidikan, dan perkhidmatan. Matlamat utama adalah penciptaan dan penyebaran matematik, untuk memberi manfaat kepada generasi baru, komuniti saintifik pada umumnya, serta, pada akhirnya, masyarakat teknologi sekarang ini. Fakulti kami dikenali secara nasional dan antarabangsa untuk aktiviti penyelidikan bertingkat tinggi dan produktif, dengan kumpulan aktif yang aktif dalam Analisis, Kombinatorik, Persamaan Pembezaan, Teori Ergodik, dan Statistik Gunaan. [+]

Mengenai Sains Matematik

Diadakan di Dunn Hall yang menarik, luas dan disusun semula baru-baru ini, dan tertanam di kawasan Memphis yang kaya secara komersial dan budaya, Jabatan Sains Matematik (DMS) menawarkan peluang yang luar biasa untuk kajian dan penyelidikan di banyak bidang matematik dan statistik yang tulen dan digunakan. Misi DMS adalah multi-fold dan meliputi komponen yang kuat dalam pendidikan, penyelidikan, dan perkhidmatan. Matlamat utama adalah penciptaan dan penyebaran matematik, untuk memberi manfaat kepada generasi baru, komuniti saintifik pada umumnya, serta, pada akhirnya, masyarakat teknologi sekarang ini. Fakulti kami dikenali secara nasional dan antarabangsa untuk aktiviti penyelidikan bertingkat tinggi dan produktif, dengan kumpulan aktif yang aktif dalam Analisis, Kombinatorik, Persamaan Pembezaan, Teori Ergodik, dan Statistik Gunaan.... [-]


Ms matematik

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 3  September 2019 Amerika Syarikat Washington + 1 lagi

Sarjana Sains dalam Matematik Gunaan memerlukan 30 jam kredit kerja kursus yang diluluskan dibahagikan antara matematik dan salah satu daripada bidang-bidang berikut permohonan: fizik, sains komputer, statistik, penyelidikan operasi, ekonomi, kejuruteraan (awam, elektrik, mekanikal, atau sistem) [+]

Jabatan ini menawarkan dua darjah Matematik sarjana: Sarjana Sastera dalam Matematik dan Sarjana Sains dalam Matematik Gunaan. pelajar sepenuh masa biasanya menamatkan program dalam tempoh dua tahun; pelajar sambilan biasanya mengambil masa tiga tahun. The Columbian College of Arts and Sciences mempunyai had sehingga empat tahun untuk melengkapkan keperluan ijazah. Jika disahkan oleh jabatan itu, sambungan boleh diberikan setelah petisyen kepada Dekan.

Keperluan Program 30 jam kredit kerja siswazah diluluskan. Tiada peperiksaan kelayakan Jam Kredit Kerja Siswazah

Sarjana Sains dalam Matematik Gunaan memerlukan 30 jam kredit kerja kursus yang diluluskan dibahagikan antara matematik dan salah satu daripada bidang-bidang berikut permohonan: fizik, sains komputer, statistik, penyelidikan operasi, ekonomi, kejuruteraan (awam, elektrik, mekanikal, atau sistem) . Paling banyak 12 jam kredit yang diperlukan boleh menjadi matematik di luar. Pelajar hendaklah membuat petisyen dan mendapatkan kelulusan jawatankuasa siswazah untuk mendaftar kursus di luar jabatan.... [-]


Sarjana Sains dalam Matematik

Roosevelt University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Chicago

Berikutan penerimaan program ini, pelajar bertemu dengan penasihat siswazah untuk merancang program pengajian. Semua pelajar dikehendaki mendapat kelulusan untuk memilih kursus setiap semester. [+]

Matematik, MS

Ditawarkan dalam: CHICAGO

Kemasukan

Pemohon untuk kemasukan ke kerja siswazah dalam matematik mesti memenuhi keperluan am untuk kemasukan ke kerja siswazah di Universiti. Pelajar mestilah melengkapkan ijazah sarjana muda, tidak semestinya dalam matematik, tetapi mesti menyelesaikan aljabar linear dan sekurang-kurangnya tiga semester kalkulus (sama dengan Matematik 231, Matematik 232 dan Matematik 233 di Roosevelt) dengan gred C- atau lebih tinggi dan dengan Purata B (3.0).

Nasihat

Berikutan penerimaan program ini, pelajar bertemu dengan penasihat siswazah untuk merancang program pengajian. Semua pelajar dikehendaki mendapat kelulusan untuk memilih kursus setiap semester. Semua kursus yang disampaikan untuk ijazah mestilah diluluskan oleh penasihat siswazah. Sehingga sembilan jam semester kredit pemindahan boleh dipertimbangkan untuk program ini.... [-]