Filter
Sarjana Sains
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Komunikasi Wayarles di Jerman

Sarjana Sains (MSc): Program-program pengajian siswazah adalah bagi orang-orang yang telah baru-baru ini selesai pengajian ijazah pertama dan ingin meningkatkan pengetahuan mereka pada tahap yang mendalam dan lebih saintifik.

Kajian komunikasi tanpa wayar boleh menjadi pilihan yang sangat baik untuk mana-mana pelajar yang mahu pergi ke dalam telekomunikasi atau bidang yang berkaitan. Ini kawasan subjek mungkin termasuk kajian pelbagai media komunikasi, seperti telefon bimbit dan satelit.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana Sains dalam Komunikasi Wayarles di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Komunikasi Wayarles, Jerman

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU

Advanced pemprosesan isyarat dan Kejuruteraan Komunikasi ... [+]

Terbaik Sarjana Sains dalam Komunikasi Wayarles di Jerman. Kandungan program ijazah Commmunications Systems Design Convex Optimization MOBILE KOMUNIKASI Imej dan Video Compression MIMO Communications Ucapan dan Audio pemprosesan isyarat Advanced Communication Networks Kursus Lab teknikal Kursus Elektif Teknikal Elektif wajib dan Elektif Modul Winter- dan Summer School Projek Penyelidikan (Minor dan Major) Pengoptimuman dalam Komunikasi dan Signal Processing Teori Maklumat dan Coding Permainan Teori dengan Permohonan Kejuruteraan Maklumat Mesin Pembelajaran dalam pemprosesan isyarat Sarjana Tesis Prasyarat Kejuruteraan matematik: algebra linear, analisis kompleks, persamaan pembezaan linear, jelmaan Fourier, jelmaan Laplace, z-mengubah Isyarat dan Sistem (buku teks, contohnya, Oppenheim / Willsky, Isyarat dan Sistem) Komunikasi (buku teks, contohnya, Haykin, Communication Systems) Isyarat Stochastic (buku teks, contohnya, Pillai / Papoulis: Kebarangkalian, Pembolehubah rawak, dan Proses stokastik) Perisian: MATLAB Keperluan bahasa penguasaan bahasa Inggeris yang baik diperlukan (B2) Bukti penguasaan Jerman tidak diperlukan Bayaran Perkhidmatan Pelajar ... [-]
Jerman Nuremberg
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu