Filter
Sarjana Sains
Turki Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Kimia di Turki

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Kimia sering dirujuk sebagai sains pusat kerana ia seolah-olah menyatukan cawangan lain dalam sains semula jadi bersama-sama, termasuk biologi, geologi, dan fizik. Ramai yang percaya asal usul kimia untuk dikesan kembali beberapa ribu tahun, dengan amalan alkimia.

Universiti di Turki menyediakan sama ada dua atau empat tahun pendidikan untuk pengajian ijazah pertama, manakala program siswazah bertahan sekurang-kurangnya dua tahun. Terdapat kira-kira 820 institusi pengajian tinggi di Turki termasuk 76 universiti dengan jumlah enrolmen pelajar lebih daripada 1 juta. Kualiti pendidikan di universiti-universiti Turki sangat berbeza, beberapa memberikan pendidikan dan kemudahan setanding dengan sekolah-sekolah yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Sarjana Sains dalam Kimia di Turki

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScKimia
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Kimia, Turki

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Koc University - Istanbul Turkey

Kimia ... [+]

M.Sc. dalam Kejuruteraan Kimia dan Biologi Kimia

Bidang Kepentingan Penyelidikan

Penemuan DadahKejuruteraan tisuBioteknologi TanamanInteraksi Protein-ProteinFolding ProteinProses Dinamik, Kawalan, dan PengoptimumanKejuruteraan Sistem ProsesCatalysisCecair SuperkritikalSintesis Bahan NanostructuredSel Bahan Bakar dan Pembangunan MapanPengiraan dinamik bendalirSains Polimer dan KejuruteraanMicrofluidicsJam BiologiRangkaian dan Pathways InteraksiPemodelan rangka kerja logam-organik untuk aplikasi tenagaSimulasi molekul kristal membran nanoporous untuk pemisahan gasKajian komputasi penjerapan dan penyebaran dalam bahan berliangCecair superkritikal dan cecair ionik

Keperluan permohonan:... [-]

Turki Istanbul
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu