Filter
Sarjana Sains
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Kimia di Rusia

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Kimia adalah kategori sains fizikal yang berkaitan dengan struktur, komposisi, dan pelbagai sifat jirim. Beberapa topik yang kimia bertujuan untuk menampung termasuk pembentukan ikatan kimia, atom, dan daya antara molekul bertanggungjawab memberi perkara sifat-sifat uniknya.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Sarjana Sains dalam Kimia di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScKimia
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Kimia, Rusia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Peoples’ Friendship University of Russia

Pengkhususan dalam «Kimia persekitaran» menyediakan pakar dengan ijazah M. Sc dalam Kimia - pakar dalam bidang kimia alam sekitar dan biokimia menyediakan. Program sarjan ... [+]

MSc Kimia Alam Sekitar

Tempoh pengajian: 2 tahun Kredit ek: 120 Bahasa: Bahasa Inggeris

Penerangan Program

Pengkhususan dalam «Kimia persekitaran» menyediakan pakar dengan ijazah M. Sc dalam Kimia - pakar dalam bidang kimia alam sekitar dan biokimia menyediakan. Program sarjana «Kimia daripada Persekitaran» mencadangkan mengajar di tahap akademik yang tinggi berdasarkan kepada pendekatan antara disiplin. Fokus utama adalah kepada aspek kimia dan ekologi Kimia Alam Sekitar. Program ini bertujuan untuk pakar-pakar latihan, mampu membuat keputusan wajaran mengenai isu-isu alam sekitar yang berbeza termasuk dalam konteks antarabangsa.

Tempoh program adalah 4 semester (2 tahun akademik). Program ini termasuk mengkaji bidang teori dan praktikal (16 disiplin), penyelidikan saintifik, latihan, penyediaan dan M. Sc tesis pertahanan.... [-]

Rusia Moscow
Sept. 2020
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu