Filter
Sarjana Sains
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Kimia di Poland

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

Kimia berkembang menjadi sains yang diamalkan terima kasih kepada kaedah yang diperkenalkan oleh Sir Francis Bacon. Beliau bersama-sama dengan sekumpulan saintis di Oxford disusun semula tradisi lama alkimia ke dalam kajian saintifik yang lebih berdisiplin.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Sarjana Sains dalam Kimia di Poland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScKimia
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Kimia, Poland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Poznan University of Technology

Komposit dan Bahan Nanom mengandungi kimia fizikal dan tak organik, kejuruteraan bahan dan reaktor kimia, teknologi polimer, pemprosesan nanomaterial dan komposit. Kelas- ... [+]

M.Sc. dalam Teknologi Kimia - Komposit dan Nanomaterials

Semester pertama sebahagiannya dikhaskan untuk meminda pengetahuan asas dalam teknologi kimia untuk calon yang belajar di luar negara dan orang-orang yang berada di peringkat sarjana mereka, mempelajari arah yang berbeza dari teknologi kimia untuk mencapai piawaian yang ditetapkan oleh Kementerian Sains dan Pendidikan Tinggi.

Kursus tetap mengandungi kimia fizikal dan bukan organik, kejuruteraan bahan dan reaktor kimia, teknologi polimer, pemprosesan nanomaterial dan komposit. Kelas pemodelan dan simulasi dimasukkan.

Kelas-kelas makmal membolehkan sintesis dan penentuan terperinci komposit bersama-sama dengan pelbagai aplikasi praktikal mereka menggunakan sifat-sifat fizikal, mekanikal dan elektrokimia tertentu. Ekologi dan kitar semula juga dalam program serta bahan termaju untuk penjanaan dan penyimpanan tenaga. Pelajar juga mempunyai kemungkinan untuk memilih kursus elektif semasa kajian, contohnya bioteknologi, aspek perubatan dan lain-lain.... [-]

Poland Poznań
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu