Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 630 Sarjana Sains dalam Kejuruteraan 2019

Melanjutkan pendidikan tinggi dengan ijazah pascasiswazah adalah salah satu pilihan yang paling bijak sesiapa sahaja boleh membuat kerjaya mereka. Berdasarkan kemahiran yang anda melakukannya, serta membangunkan yang baru, boleh membenarkan pelajar untuk pergi untuk mendapatkan ijazah doktor falsafah atau masukkan kerjaya peringkat profesional.

MSc Kejuruteraan adalah salah satu daripada banyak bidang yang berbeza pelajar yang boleh memilih. Program-program ini menggabungkan penyelidikan dan aplikasi praktikal untuk menyediakan pengalaman yang anda perlukan. Masukkan program dalam bidang kejuruteraan industri dan belajar bagaimana untuk bekerja dengan sistem yang kompleks, penyelesaian reka bentuk untuk masalah, dan menambah baik sistem sedia ada. Dengan kawasan kajian seperti pengoptimuman dan teori keputusan, dan reka bentuk bersepadu dan pengeluaran, anda boleh membiasakan diri dengan pelbagai bidang yang berbeza.

Manfaat melengkapkan program itu banyak.Pelajar sangat boleh mengembangkan kemahiran teknikal mereka, dan menggabungkan mereka dengan kemahiran pengurusan baru untuk menjadi pesaing yakin dalam bidang kejuruteraan. Keupayaan ini boleh membuka mereka sehingga peluang pekerjaan baru dalam kapasiti yang lebih tinggi.

Sama seperti setiap program adalah berbeza dengan yang akan datang, begitu juga kos setiap berbeza. Bilangan opsyen yang berbeza, digabungkan dengan peluang untuk biasiswa dan pinjaman, boleh membuat ia mudah untuk sesiapa sahaja untuk mencari patut yang terbaik.

Kemahiran kejuruteraan diguna pakai dalam banyak bidang kerjaya yang berbeza, membolehkan pelajar yang berjaya untuk memilih dan pilihan mereka. Mereka boleh membawa penyelesaian yang baru kepada dunia tenaga lestari, menyelamatkan nyawa dengan peningkatan teknologi perubatan, atau membantu menjaga dunia bergerak dalam bidang pengangkutan. Hampir apa-apa jenis pilihan dibuka dengan kemahiran baru dan berharga.

Memohon kursus induk 's dalam bidang kejuruteraan pilihan anda boleh mudah. Banyak program membolehkan pelajar untuk memohon dalam talian selepas mendaftar untuk akaun percuma, membuat ini langkah pertama salah satu yang paling mudah. Dengan penyenaraian program yang menyeluruh untuk rujukan, sesiapa sahaja boleh mencari patut yang terbaik untuk mereka. Mulakan proses mendapatkan Master anda Kongsi Sains hari ini dengan program pilihan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

630 Hasil dalam Kejuruteraan

Florida Polytechnic University

Program ini menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk memajukan karier mereka dalam industri yang terlibat dalam teknologi baru, pembangunan produk, dan ... [+]

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan

Program Sarjana Sains dalam Kejuruteraan ( Florida Polytechnic University menyediakan pelajar dengan pendidikan kejuruteraan lanjutan. Program ini menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk memajukan karier mereka dalam industri yang terlibat dalam teknologi baru, pembangunan produk, dan pengurusan program dengan pengkhususan dalam Kejuruteraan Mekanikal, Kejuruteraan Elektrik, dan Kejuruteraan Komputer. Secara khusus, program ini merangkumi dua bidang tumpuan dalam Sistem Elektronik, Komunikasi, dan Kawalan, dan Robotik.

Setelah selesai Ijazah Sarjana Sains dalam Kejuruteraan di Kolej Kejuruteraan, pelajar akan dapat:

Memohon penge... [-]
Amerika Syarikat Lakeland
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arden courses at GISMA

Mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dengan ijazah sarjana ini, memberikan anda wawasan dan kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai tahap pengurusan dalam b ... [+]

Pengurusan Kejuruteraan MSc

Mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dengan ijazah sarjana ini, memberikan anda wawasan dan kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai tahap pengurusan dalam bidang kejuruteraan. Anda akan belajar bagaimana untuk berjaya menguruskan projek hari ke hari serta inisiatif jangka panjang, kompleks seperti memastikan pengurusan kualiti, kemampanan, dan rantaian bekalan dan operasi.

Program yang diajar dalam bahasa Inggeris di Jerman.

Siapa Pengurusan Kejuruteraan?

Mereka yang sudah mengejar kerjaya dalam kejuruteraan dan yang ingin berpindah ke jawatan pengurusan akan mendapati kursus ini merupakan panduan yang sempurna untuk berjaya.

Statistik Pekerjaan dan USPUniversiti Arden telah menerima 4.5 * untuk kepuasan pelajarArden telah menyokong 50,000 pelajar pendidikan tinggi lebih 26 tahun96% daripada graduan bekerja atau melanjutkan pelajaran 6 bulan selepas tamat pengajian79% daripada pelajar melihat kerjaya mereka bertambah baik sebagai hasil langsung dari kajian merekaKenapa GISMA?Akreditasi AMBA sejak tahun 2011 dengan beberapa rakan kongsi bertauliah yang hanya mendapat 1% daripada sekolah perniagaan elit duniaProgram dengan kedudukan global teratas - MIB menduduki tempat ke-20 di dunia oleh Economist pada tahun 2017Kohort pelajar antarabangsa dengan lebih daripada 40 kebangsaan yang diwakiliBiasiswa, pelan pembayaran yang fleksibel dan diskaun awal burung disediakanLokasi pusat bandar yang sempurna di BerlinKelas Jerman percuma dan 100% dalam bahasa InggerisKenapa Jerman?... [-]
Jerman Berlin
October 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of Stavanger

Program Sarjana Sains dalam Teknologi Marin dan Luar Pesisir ini direka untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional mahir dalam industri marin dan ... [+]

Lautan meliputi lebih daripada 70% permukaan bumi. Walau bagaimanapun, mereka masih belum banyak diterokai. Sekitar 97% air bumi terkandung dalam lautan dan lautan yang semuanya bersambung membentuk jisim air yang sangat besar. Kejuruteraan marin kompleks menjadi penting apabila memperoleh dan menemui semua sumber yang boleh dibawa oleh lautan untuk menyelesaikan pelbagai isu yang boleh berlaku semasa proses ini.

Program Sarjana Sains dalam Teknologi Marin dan Luar Pesisir ini direka untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional mahir dalam industri marin dan luar pesisir.

Program MSc ini mempunyai profil antarabangsa yang kuat dengan pelajar dari seluruh dunia.... [-]

Norway Stavanger
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kaunas University of Technology

Kejuruteraan Alam Sekitar Ijazah Sarjana menggabungkan aspek teknologi, analisis dan pengurusan perlindungan alam sekitar. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kejuruteraan Alam Sekitar Ijazah Sarjana menggabungkan aspek teknologi, analisis dan pengurusan perlindungan alam sekitar.

Memperoleh pengetahuan dan kemahiran penilaian kualiti alam sekitar, penerapan teknologi alam sekitar moden dan membentuk pendekatan yang sistematik menyediakan para graduan dengan peluang yang sangat baik untuk mencari tempat mereka dalam pasaran buruh kontemporari. Program ini dikemaskini melaksanakan projek yang dibiayai oleh dana struktur EU, yang meningkatkan keanekaragamannya.

Kenapa @KTU?Sarjana

Model Master menawarkan sama ada untuk menguasai dalam disiplin yang dipilih dengan memilih trek Pakar Lapangan atau untuk mengukuhkan kemahiran interdisipliner dengan memilih trek Pakar Interdisipliner yang menekankan kemahiran pengurusan atau pilihan kompetensi yang berbeza untuk memuji disiplin yang dipilih dan mencapai kelebihan daya saing dalam kerjaya seseorang.... [-]

Lithuania Kaunas
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arden University

Ijazah Sarjana ini akan melengkapkan anda dengan penghargaan kritikal terhadap pengurusan projek-projek kejuruteraan dalam konteks global, dan kemahiran teoretikal dan pr ... [+]

Ijazah Sarjana ini akan melengkapkan anda dengan penghargaan kritikal terhadap pengurusan projek-projek kejuruteraan dalam konteks global, dan kemahiran teoretikal dan praktikal untuk memberi kesan sebenar kepada amalan perniagaan.

Keperluan Kursus

Ijazah sarjana muda atau diploma setara dengan ijazah kepujian UK pada sekurang-kurangnya kelas kedua (2.2). Sekiranya anda bukan pembesar suara bahasa Inggeris, anda akan dikehendaki memberi bukti bukti bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas

[-]
United Kingdom Coventry
July 2019
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 60 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Norwegian University of Life Sciences NMBU

... [+]

Kursus ini terutamanya diajarkan oleh guru-guru dari NMBU tetapi pakar-pakar luar dari industri makanan dan syarikat dan institusi antarabangsa juga akan dipanggil apabila sesuai.

Hasil pembelajaran

Calon yang telah menamatkan kelayakannya harus mempunyai hasil pembelajaran berikut yang ditentukan dari segi pengetahuan, kemahiran dan kecekapan umum:

Pengetahuan:

Pengalaman praktikal dari semua jenis pemprosesan yang biasa digunakan dalam pengeluaran makanan perindustrian. [-]
Norway As
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Sarjana Sains (MS) dalam Kejuruteraan Elektrik di RIT Dubai menggabungkan asas teoritis serta aspek praktikal dalam bidang dinamik ini dan mendidik pelajar dalam amalan, ... [+]

Teknologi teknologi pesat membangun sedang mengubah cara hidup kita. Sarjana Sains (MS) dalam Kejuruteraan Elektrik di RIT Dubai menggabungkan asas teoritis serta aspek praktikal dalam bidang dinamik ini dan mendidik pelajar dalam amalan, metodologi, dan teknik canggih. Anda akan membina pengalaman kejuruteraan anda dan boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada dua bidang: Komunikasi atau Sistem Kawalan.

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik dianugerahkan apabila berjaya menamatkan pengajian program yang diluluskan, termasuk kursus dalam bidang matematik, komunikasi, dan kawalan kejuruteraan.

Pelajar mempunyai pilihan untuk lulus sama ada tesis, kertas siswazah, atau pilihan peperiksaan yang komprehensif. RIT Dubai menawarkan program ini secara keseluruhannya di Dubai, tetapi pelajar boleh belajar di luar negara atau berpindah ke kampus utama di Rochester, New York, tertakluk kepada keperluan tambahan dan kelulusan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
September 2019
Sambilan
18 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
TUB Campus El Gouna

Perniagaan Kejuruteraan Tenaga ialah program induk baru dalam Kampus El Gouna. Pengambilan pertama akan bermula pada 2016, akibatnya Anda boleh menjadi salah satu daripad ... [+]

Sarjana Sains dalam Perniagaan Energy Engineering

program ijazah Sarjana dalam Perniagaan Energy Engineering

Jika anda seorang pemegang ijazah sarjana muda atau anda mempunyai kelayakan yang setara dalam Kejuruteraan dan anda sedang mencari untuk program master cemerlang, Campus El Gouna daripada Technische Universität Berlin merupakan pilihan yang terbaik untuk anda.

Perniagaan Kejuruteraan Tenaga ialah program induk baru dalam Kampus El Gouna. Pengambilan pertama akan bermula pada 2016, akibatnya Anda boleh menjadi salah satu daripada graduan pertama dari program ini. Bidang kejuruteraan tenaga adalah satu topik yang mencabar dan moden untuk belajar, kerja amali dan penyelidikan. Program Master Perniagaan Energy Engineering (MBE) diselaraskan kepada permintaan yang kukuh untuk jurutera dengan latar belakang teknikal yang meyakinkan tetapi juga kemahiran pengurusan dan pengetahuan ekonomi hari ini. Dalam sektor tenaga keperluan ini amat kuat kerana jurang antara kebolehlaksanaan teknikal dan ekonomi adalah cabaran yang semakin meningkat. Dalam erti kata lain, kerana MBE terutamanya biasa dengan industri tenaga ia adalah unik dalam seumpamanya. Tenaga cabaran ekonomi mempunyai kepentingan tertentu di rantau MENA. The luar pesisir Campus El Gouna membawa bersama-sama pendidikan TU Berlin Profesor dan kakitangan untuk hab penyelidikan di rantau MENA.... [-]

Jerman Berlin Mesir El Gouna
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bar-Ilan University

Program dua tahun ini, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, menawarkan trek dalam elektro-optik, nano dan mikroelektronik, sains data dan teknologi maklumat (pemprose ... [+]

Gambaran Program:

Bar-Ilan University adalah sebuah institusi yang dinamik dan berpandangan ke hadapan dalam bidang penyelidikan dan pembangunan berteknologi tinggi. Program dua tahun ini, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, menawarkan trek dalam elektro-optik, nano dan mikroelektronik, sains data dan teknologi maklumat (pemprosesan isyarat, komunikasi, kejuruteraan komputer), dan bioengineering. MSc dalam Kejuruteraan Elektrik bertujuan untuk mereka yang berjaya dalam bidang Kejuruteraan Elektrik dan bersemangat untuk memajukan diri dalam bidang ini.

Keperluan Permohonan:Ijazah BS atau bersamaan dalam Kejuruteraan Elektrik atau KomputerResume profesionalDua surat cadangan daripada profesor atau majikanPenyataan tujuan pendek (sehingga satu halaman) menerangkan sebab-sebab kepentingan dalam programPelajaran Tesis Program Akademik:Satu seminar peringkat siswazah (termasuk penyerahan artikel untuk penerbitan)Lima kursus peringkat lepasan khasPenyertaan dalam kolokium jabatanTesis SiswazahTrack Studies Extended (tanpa Tesis):Tiga seminar peringkat siswazah (termasuk dua kertas seminar)Enam kursus peringkat lepasan khasPenyertaan dalam kolokium jabatanProjek penyelidikan akhir... [-]
Israel Ramat Gan
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Abbe School of Photonics

Sarjana Sains dalam Photonics (M. Sc.) Adalah kursus ijazah Sarjana yang menyediakan liputan pelbagai disiplin dalam bidang optik dan fotonik. Program dua tahun itu terdi ... [+]

Program Sarjana ini sangat antarabangsa, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, dan menyediakan liputan pelbagai disiplin bidang optik dan fotonik. Pelajar yang berdaftar dalam program dua tahun dilatih untuk jawatan teknikal atau saintifik dalam industri atau akademik.

Kenapa Photonics?

Penciptaan laser pada tahun 1960 membuka jalan bagi era penyelidikan baru dalam optik dan fotonik. Dengan optik dan fotonik bertindak sebagai pemboleh dan pemangkin, penciptaan teknologi fotonik mempunyai akibat yang meluas, mencetuskan revolusi dalam banyak bidang sains, perubatan, dan teknologi.

Contoh-contoh terkemuka yang telah terjejas adalah mikroskop dan pengimejan, spektroskopi, rawatan perubatan, sains hayat, astronomi, biologi, kimia, dan teknologi komunikasi. Elektronik, teknologi dominan abad ke-20 itu kehilangan kedudukannya untuk optik dan fotonik pada abad ke-21, yang sering disebut "abad cahaya". Cabaran besar dalam penyelidikan asas dan pasaran yang besar untuk produk optik yang dikuasai memacu evolusi optik dan fotonik.... [-]

Jerman Jena
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Trine University

Kemahiran kejuruteraan yang mendapat anda ke titik ini dalam kerjaya anda tidak kemahiran yang akan memajukan kerjaya anda ke dalam peranan pengurusan. Tetapi anda boleh ... [+]

Sarjana Sains dalam Pengurusan Kejuruteraan

Kemahiran kejuruteraan yang mendapat anda ke titik ini dalam kerjaya anda tidak kemahiran yang akan memajukan kerjaya anda ke dalam peranan pengurusan. Tetapi anda boleh membangunkan kemahiran di tiga kali ganda University dengan Sarjana kami Sains dalam Pengurusan Kejuruteraan (MSEM) dipercepatkan program satu tahun ditawarkan melalui Ketner Sekolah Perniagaan dan Allen Sekolah Kejuruteraan & Teknologi.

Pengalaman

Sebagai seorang jurutera bersedia untuk bergerak ke dalam peranan pengurusan, anda akan mendapat penguasaan budaya, kepimpinan, kewangan, strategi pemasaran dan operasi korporat .. Anda akan mengambil etika perniagaan, pengucapan awam, dan kelas membuat keputusan yang menjurus ke arah profesional teknikal, dan juga pembangunan produk dan inovasi kelas yang diajar oleh perniagaan dan kejuruteraan fakulti kami.... [-]

Amerika Syarikat Angola
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Université Côte d’Azur (UCA)

Pengalaman pembelajaran pelbagai disiplin mengenai inovasi bandar pintar dan penyelesaian perniagaan yang dicetuskan oleh peralihan menuju persekitaran bandar lestari. Pr ... [+]

Pengalaman pembelajaran pelbagai disiplin mengenai inovasi bandar pintar dan penyelesaian perniagaan yang dicetuskan oleh peralihan menuju persekitaran bandar lestari.Ijazah: Diplome UniversitaireTempoh: 1 tahunFI (latihan awal) / FC (latihan eksekutif) / FP (latihan berterusan)Lokasi: Nice / IMREDDBahasa Inggeris

Program ini memupuk bakat dalam membangun dan melaksanakan projek bandar pintar yang inovatif. Pakar dari akademik dan industri mencadangkan pengalaman pembelajaran yang inovatif untuk melengkapkan para peserta dengan kompetensi yang tepat untuk berkembang dalam landskap pekerjaan yang pesat berkembang.

Program ini juga disesuaikan untuk memenuhi keperluan profesional kerajaan dan korporat yang memerlukan pembangunan kerjaya.... [-]

Perancis Nice
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Trinity College Dublin

Ini adalah kursus sarjana pasca sarjana sepenuh masa atau dua tahun yang dirancang untuk menyediakan jurutera siswazah dengan pemahaman khusus dalam Kejuruteraan Tenaga L ... [+]

Ini adalah kursus sarjana pasca sarjana sepenuh masa atau dua tahun yang dirancang untuk menyediakan jurutera siswazah dengan pemahaman khusus dalam Kejuruteraan Tenaga Lestari. Di samping itu, kursus ini menawarkan peluang kepada pelajar untuk mendapatkan pengetahuan dalam bidang subjek percuma dalam Kejuruteraan Awam.

Organisasi Kursus: Kursus MSc boleh dilaksanakan sama ada satu tahun sepenuh masa atau kursus pascasiswazah separuh masa dua tahun.

Program ijazah dibahagikan kepada tiga bahagian: dua istilah kursus yang diajar (termasuk inklusi September - April) dengan purata 18 kuliah setiap minggu. Disertasi utama dilakukan pada separuh kedua kursus (April-Ogos termasuk). Anda boleh bekerja sepenuh masa dan melakukan kursus sebagai pilihan separuh masa, memberikan anda persetujuan majikan anda.... [-]

Ireland Dublin
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Jacobs University

Program ini bertujuan untuk mendidik dan melatih para pemimpin esok untuk menangani masalah yang rumit dengan menggunakan kemahiran kejuruteraan dan pengurusan. ... [+]

MSc dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

Program ini bertujuan untuk mendidik dan melatih pemimpin esok untuk menangani masalah yang rumit dengan menggunakan kemahiran pengurusan dan kejuruteraan. Ia terbuka untuk semua pelajar dengan minat yang kuat dalam topik yang bersedia belajar dan bekerja keras. Pengetahuan dalam bidang yang berkaitan adalah berguna, tetapi tidak ada prasyarat. Sering kali, pelajar dari bidang lain daripada kejuruteraan atau pentadbiran perniagaan diterima dan menerima IPK yang sangat baik.

Manakala program sarjana muda dalam Kejuruteraan Industri dan Pengurusan di Jacobs University terutamanya memberi tumpuan kepada proses pengeluaran, program Pengurusan Rantaian Bekalan Pascasiswazah, sebagai tambahan, menumpukan pada menggambarkan, menganalisis dan merekabentuk sistem logistik dan dengan itu membekalkan rantai.... [-]

Jerman Bremen
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Sekiranya anda ingin maju dalam dunia penerbangan khusus yang mencabar, MS dalam Pengurusan Penerbangan dan Aeroangkasa Purdue akan membantu anda membangunkan kemahiran p ... [+]

Sekiranya anda ingin maju dalam dunia penerbangan khusus yang mencabar, MS dalam Pengurusan Penerbangan dan Aeroangkasa Purdue akan membantu anda membangunkan kemahiran pengurusan dan kepimpinan yang penting.

Ditunjuk oleh profesor dengan latar belakang pendidikan dan pengalaman kerja dalam penerbangan awam, penerbangan ketenteraan dan peranan kerajaan, kursus khusus industri kami akan menyediakan anda untuk banyak peranan pengurusan penerbangan.

Ramalan ekonomi mencadangkan bahawa peningkatan yang stabil dalam keperluan penumpang dan kargo perjalanan akan mendorong perkembangan dramatik industri penerbangan, dan memerlukan penstrukturan semula lengkap dalam seni bina sistem pengangkutan udara yang sedia ada. Pertumbuhan industri ini menjana pelbagai peluang kepimpinan dalam industri penerbangan untuk individu yang memiliki kemahiran pengurusan penerbangan dan aeroangkasa seperti analisis operasi, pembangunan sistem keselamatan, pengurusan projek, integrasi sistem, kemampanan alam sekitar, dan kemahiran interdisipliner yang berkaitan.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
11 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu