Filter
Sarjana Sains
Rusia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Rusia

Sarjana Sains, atau Ijazah Sarjana dalam Sains adalah ijazah akademik disampaikan oleh Universiti di banyak negara. Sarjana Sains merupakan pilihan popular selepas menamatkan Ijazah Sarjana Muda.

Kajian akademik kejuruteraan perisian menumpukan kepada menggunakan algoritma, reka bentuk program, dan analisis fungsi dalam usaha untuk membangunkan dan meningkatkan perisian dan lain-lain sistem pangkalan data berasaskan komputer. jurutera perisian boleh bekerja menterjemahkan kod, mencipta penyelesaian untuk masalah teknikal, atau membangunkan program untuk perniagaan tertentu.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Rusia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Kejuruteraan Perisian, Rusia

Higher School of Economics

Tujuan program ini adalah untuk melatih profesional dalam bidang pengeluaran industri perisian, teknologi maklumat dan komunikasi dan sistem untuk pelbagai tujuan. progra ... [+]

Program Gambaran Keseluruhan

Tujuan program ini adalah untuk melatih profesional dalam bidang pengeluaran industri perisian, teknologi maklumat dan komunikasi dan sistem untuk pelbagai tujuan. program sarjana dalam Sistem dan Kejuruteraan Perisian ini bertujuan untuk melatih pengurus pentadbiran, pengurus projek dan pasukan pembangunan, pada tahap yang teknologi, ekonomi dan pengurusan yang akan dapat menyusun pentadbiran yang berkesan bagi projek-projek pembangunan perisian mengikut bajet dan tarikh akhir yang diberikan.

Kandungan program sarjana sepenuhnya selaras dengan cadangan antarabangsa dalam pengajaran kejuruteraan pengajaran dalam program sarjana, termasuk: Kurikulum Kejuruteraan Perisian dan Sistem Bersepadu - Kejuruteraan Perisian Siswazah 2009 (GSwE2009): Garis Panduan Kurikulum untuk Program Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Perisian, Pengkomputeran Kurikulum 2005 dan Kejuruteraan Perisian 2004, yang merupakan sebahagian daripada siri standard pendidikan Komputasi Kurikulum ACM dan IEEE CS. ... [-]

Rusia Moscow
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Innopolis University

Ijazah Sarjana Sains Teknologi Maklumat - Kejuruteraan Perisian (MSIT-SE) direka untuk profesional muda dengan satu hingga dua tahun pengalaman kerja dalam pembangunan pe ... [+]

Ijazah Sarjana Sains Teknologi Maklumat - Kejuruteraan Perisian (MSIT-SE) direka untuk profesional muda dengan satu hingga dua tahun pengalaman kerja dalam pembangunan perisian dan yang ingin meningkatkan kerjaya mereka dan menjadi pemimpin teknikal, arkitek perisian atau pengurus projek.

Program ini dibangunkan berdasarkan program Carnegie Mellon University (CMU) dalam Kejuruteraan Perisian dan disampaikan secara bersemuka di Innopolis oleh para pengajar dengan rekod pengalaman industri yang panjang dan pakar luaran yang terpilih dalam bidang tertentu yang melengkapi MSIT- Kursus inti SE.

Program ini berlangsung selama 12 bulan dan tiga semester mulai pertengahan bulan Ogos. Program ini disampaikan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.... [-]

Rusia Kazan
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu