Filter
Sarjana Sains
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Portugal

MSc, atau Master Sains, adalah ijazah akademik diiktiraf di peringkat antarabangsa yang menunjukkan kecekapan dan pengetahuan tentang topik yang diberikan lapangan. Kebanyakan program MSc mengambil masa empat tahun untuk selesai, selepas itu beberapa menyertai tenaga kerja manakala yang lain terus di dalam bilik darjah. 

Kajian akademik kejuruteraan perisian menumpukan kepada menggunakan algoritma, reka bentuk program, dan analisis fungsi dalam usaha untuk membangunkan dan meningkatkan perisian dan lain-lain sistem pangkalan data berasaskan komputer. jurutera perisian boleh bekerja menterjemahkan kod, mencipta penyelesaian untuk masalah teknikal, atau membangunkan program untuk perniagaan tertentu.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Perisian, Portugal

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Polytechnic of Leiria

Matlamat Sarjana dalam Kejuruteraan Komputer - Pengkomputeran Mudah Alih (MEI-CM) adalah untuk memberikan pengkhususan profesional dengan penekanan yang tinggi terhadap p ... [+]

Sarjana Kejuruteraan Komputer - Pengkomputeran Mudah Alih

Matlamat MSc dalam Kejuruteraan Komputer - Pengkomputeran Mudah Alih (MEI-CM) adalah untuk memberikan pengkhususan profesional dengan penekanan yang tinggi terhadap pengkomputeran mudah alih dan teknologi yang berkaitan, yang membolehkan satu siri kajian kepada pemegang ijazah dalam Kejuruteraan Komputer, dan kursus berkaitan , termasuk kemungkinan kepakaran profesional dalam pasaran buruh. Untuk mencapai matlamat ini, pendekatan pembelajaran berasaskan projek digunakan. Pelaksanaan projek-projek pasukan menggalakkan perancangan dan organisasi kerja, penyelidikan, dan perolehan pengetahuan yang diperlukan serta pembangunan autonomi, inisiatif, analisa kritis dan penilaian penyelesaian.... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu