Filter
Sarjana Sains
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Poland

MSc, atau Sarjana Sains, adalah satu kepujian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan set yang telah ditetapkan kerja kursus dalam apa yang sering disiplin berasaskan sains. MSc sering meningkatkan peluang kerjaya serta potensi pendapatan.

kejuruteraan perisian merujuk kepada menggunakan kaedah dan teknik kejuruteraan untuk pengaturcaraan komputer dan penciptaan perisian. pelajar kejuruteraan perisian sering belajar mengenai disiplin seperti sains komputer dan matematik untuk membantu mereka mewujudkan sistem perisian khas untuk syarikat-syarikat atau syarikat-syarikat besar.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Poland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Perisian, Poland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Poznan University of Technology

Para siswazah dari Kejuruteraan Perisian Kejuruteraan Komputer mempunyai pengetahuan yang luas mengenai bahasa pengaturcaraan yang berbeza, pangkalan data, kaedah pembang ... [+]

M.Sc. dalam Pengkomputeran, pengkhususan: Kejuruteraan Perisian

Para siswazah dari Kejuruteraan Perisian Kejuruteraan Komputer mempunyai pengetahuan yang luas mengenai bahasa pengaturcaraan yang berbeza, pangkalan data, kaedah pembangunan perisian dan alat, pengurusan projek, aplikasi sistem maklumat untuk masalah nyata di beberapa domain. Kualiti pengajaran kurikulum Kejuruteraan Perisian Komputer dikonfirmasi oleh pelajar-pelajar kita bahawa sejak beberapa tahun telah diklasifikasikan sebagai jawatan tertinggi dalam pertandingan sains komputer antarabangsa, seperti misalnya Microsoft Imagine Cup, Pertandingan Rekaan Antarabangsa Persatuan Komputer Persatuan Komputer IEEE.

Pengetahuan yang diperoleh semasa pengajian membolehkan graduan memohon kerja di pelbagai sektor, termasuk antara lain: syarikat pembangunan perisian, institusi perundingan IT, pusat penyelidikan dan pembangunan IT, dan bank. Para siswazah dididik untuk memohon jawatan yang banyak, dari perkembangan perisian, pentadbir sistem operasi, pentadbir sistem pangkalan data kepada pengurus projek dan perunding IT. Mereka juga bersedia untuk memulakan syarikat IT kecil mereka sendiri.... [-]

Poland Poznań
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu