Filter
Sarjana Sains
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Itali

Sarjana Sains atau MSc adalah ijazah lanjutan biasanya dalam bidang sains dan sains sosial. MSc mungkin kursus berasaskan, berasaskan penyelidikan, atau campuran kedua-dua.

kejuruteraan perisian adalah kerjaya komputer berfokuskan yang melibatkan membangunkan program komputer dan sistem yang mesra pengguna, inovatif, dan sesuai dengan kehendak pelanggan dan pelanggan. pelajar kejuruteraan perisian belajar tentang menggunakan prinsip-prinsip kejuruteraan untuk pembangunan program-program perisian dan komputer yang digunakan dan diakses pada peranti yang berbeza.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Perisian, Itali

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Free University of Bozen-Bolzano

Dalam program ini, anda akan mempelajari cara memanfaatkan teknologi generasi akan datang seperti Pengkomputeran Awan, Internet Perkara dan Analitis untuk mencipta, menya ... [+]

Dalam program ini, anda akan mempelajari cara memanfaatkan teknologi generasi akan datang seperti Pengkomputeran Awan, Internet Perkara dan Analitis untuk mencipta, menyambung, mengoptimumkan dan menginovasi sistem inovatif yang bergerak ke aplikasi pragmatik dan pengkomersialan pada skala yang pesat dan besar.

Dunia fizikal dan dunia maya (ruang siber) menumpukan kepada generasi baru sistem seperti Sistem Siber-Fizikal . Sistem sedemikian memantau persekitaran fizikal, berkomunikasi dan bekerjasama antara satu sama lain dan dengan manusia dalam masa nyata, dan membuat keputusan cerdas yang berpusat. Mereka sangat bergantung pada komponen yang fungsinya dikawal oleh perisian.

Dengan revolusi Industri 4.0 , pengeluaran manufactural juga mula bergantung kepada sistem ini semakin banyak. Pada masa yang sama, syarikat dan organisasi masih memerlukan IT untuk melancarkan proses perniagaan mereka dan melepaskan manusia membentuk beban operasi berulang dan membosankan.... [-]

Itali Bolzano
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu