Filter
Sarjana Sains
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Emiriah Arab Bersatu

Program Master menyediakan tajuk yang sama untuk ijazah - Induk. Pengajian siswazah seperti Sarjana Sains adalah dipendekkan MSc. Sarjana Sains dalam program Pengurusan atau Sarjana Sains Pengurusan pendidikan adalah program lepasan ijazah dalam pengurusan biasa. Ini bermakna bahawa pelajar menerima pendidikan akademik dengan kedalaman renungan dan pengabstrakan. Sarjana biasanya boleh diklasifikasikan sebagai Sarjana Sains (MSc) atau Sarjana yang popular Sastera (MA). Sarjana Sains (MSc) biasanya diberikan untuk berjaya mencapai program pascasiswazah dengan sains atau teknikal titik penumpuan.

Kajian akademik kejuruteraan perisian menumpukan kepada menggunakan algoritma, reka bentuk program, dan analisis fungsi dalam usaha untuk membangunkan dan meningkatkan perisian dan lain-lain sistem pangkalan data berasaskan komputer. jurutera perisian boleh bekerja menterjemahkan kod, mencipta penyelesaian untuk masalah teknikal, atau membangunkan program untuk perniagaan tertentu.

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Kejuruteraan Perisian, Emiriah Arab Bersatu

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
UAEU United Arab Emirates University

Sarjana Sains Kejuruteraan Perisian yang ditawarkan oleh Kolej Teknologi Maklumat direka untuk membangunkan kepakaran teknikal dan pengurusan dalam bidang kejuruteraan pe ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sarjana Sains Kejuruteraan Perisian yang ditawarkan oleh Kolej Teknologi Maklumat direka untuk membangunkan kepakaran teknikal dan pengurusan dalam bidang kejuruteraan perisian. Program ini memberi tumpuan kepada memenuhi keperluan jurutera perisian yang semakin meningkat. Pelajar memperoleh asas pepejal dalam teori dan amalan dalam kejuruteraan perisian, dengan pendedahan mendalam kepada canggih dalam proses pembangunan perisian, metodologi, dan alat. Program ini dirancang untuk memberi pengetahuan dan mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan teknologi maklumat semasa dan masa depan organisasi kerajaan dan korporat, serta menyediakan pelajar untuk Ph.D. program ijazah dalam IT dan bidang berkaitan. Kerja berpasukan dititikberatkan sepanjang kurikulum untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran penting untuk menjadi profesional kejuruteraan perisian yang berjaya. Program ini bertujuan untuk bermotivasi golongan profesional yang bekerja dan baru-baru ini graduan ijazah Sarjana Muda.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Ain
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Heriot-Watt University Dubai

Jurutera perisian membuat dan menyelenggara aplikasi perisian menggunakan amalan terbaik dari sains komputer, pengurusan projek, kejuruteraan, domain aplikasi dan bidang ... [+]

Gambaran keseluruhan

Jurutera perisian membuat dan menyelenggara aplikasi perisian menggunakan amalan terbaik dari sains komputer, pengurusan projek, kejuruteraan, domain aplikasi dan bidang lain. Pelajar akan belajar cara menerapkan teknik dan metodologi yang terkini untuk membangunkan perisian berkualiti tinggi untuk standard profesional.

Matlamat program MSc ini adalah untuk memberikan pemahaman dan kemahiran kepada perisian kejuruteraan pada peringkat lanjutan kepada piawaian profesional. Pelajar boleh menjadi pakar dalam bidang tertentu seperti pembangunan aplikasi mudah alih atau sistem interaktif maju seperti permainan.

Pengiktirafan profesional

Ijazah Kejuruteraan Perisian MSc diiktiraf oleh BCS, Institut Berkanun untuk IT.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Bandar Akademik
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Heriot-Watt University Dubai

Matlamat kedua-dua MSc dan Diploma Lepasan Ijazah dalam Teknologi Maklumat (Sistem Perisian) adalah untuk mendidik jurutera perisian. Program berkenaan dengan penggunaan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Matlamat kedua-dua MSc dan Diploma Lepasan Ijazah dalam Teknologi Maklumat (Sistem Perisian) adalah untuk mendidik jurutera perisian. Program berkenaan dengan penggunaan dan penerapan teknologi maklumat dalam spesifikasi, reka bentuk, pembangunan dan penggunaan perisian. Sepanjang program ini, anda akan melaksanakan penyelesaian perisian untuk membetulkan masalah praktikal dan mengamalkan konsep teoretis yang dipelajari dalam kuliah.

Selain mengkaji topik kejuruteraan perisian teras, seperti pengaturcaraan Java dan spesifikasi UML bagi sistem berorientasikan objek, anda akan mengikuti pelbagai kursus lain seperti Pangkalan Data dan Aplikasi Rangkaian.

Pendatang Januari... [-]
Emiriah Arab Bersatu Bandar Akademik
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu