Filter
Sarjana Sains
Austria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Austria

Msc bermaksud Master Sains. Ia adalah pakar 's Tahap pendidikan lepasan ijazah yang diberikan oleh universiti dalam jumlah yang luas negara. Ijazah ini biasanya dikaji untuk dalam sains dan kadang-kadang dalam sains sosial.

kejuruteraan perisian adalah satu bidang akademik yang mengajar pelajar bagaimana untuk membangunkan, mewujudkan dan mengekalkan program komputer. Kerja-kerja jurutera perisian boleh didapati dalam program-program komputer, telefon bimbit, permainan video digital dan filem animasi komputer.

Austria, secara rasmi Republik Austria, adalah sebuah republik persekutuan dan negara daratan daripada kira-kira 8470000 orang di Eropah Tengah.

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian di Austria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Kejuruteraan Perisian, Austria

Graz University of Technology (TU Graz)

Dalam program induk bahasa Inggeris "Kejuruteraan Perisian dan Pengurusan" di TU Graz anda memperdalam pengetahuan anda. ... [+]

Dalam program induk bahasa Inggeris " Kejuruteraan Perisian dan Pengurusan " di TU Graz anda memperdalam pengetahuan anda. Pilih 2 pilihan dan menjadi pakar atau ahli dalam subjek yang dipilih. Anda belajar dari ahli sains dan akademik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan mendapat manfaat daripada kerjasama dengan universiti terkemuka di Amerika Syarikat. Untuk dimasukkan, contohnya, dalam projek penyelidikan dan bekerja pada topik semasa dengan.

Kaunter penerimaan: Graduan mengikuti pengajian Sarjana Muda di TU Graz diakui tanpa prosedur kemasukan:

Sains KomputerKejuruteraan Maklumat dan Komputer dan TelematikPembangunan Perisian dan PerniagaanMatematik, NAWI Graz

Semua pemohon universiti dan pemohon universiti mempunyai kaedah kaedah rakaman.... [-]

Austria Graz
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fachhochschule Salzburg University of Applied Sciences

Pemprosesan imej dan isyarat menjejaskan kehidupan seharian kita dengan cara yang semakin meningkat. Mengambil bahagian dalam merancang teknologi menarik ini dan membentu ... [+]

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan - Imej Gunaan dan Pemprosesan Isyarat

Bayangkan kemungkinan

Pemprosesan imej dan isyarat menjejaskan kehidupan seharian kita dengan cara yang semakin meningkat. Mengambil bahagian dalam merekabentuk teknologi yang menarik ini dan membentuk fungsi masa hadapan IT dalam perniagaan dan masyarakat.

Imej rangkaian dan peranti penjanaan isyarat hari ini memberikan data mentah yang tidak dapat ditandingi secara sejarah untuk membuat keputusan dan sistem kawalan automatik.

Harapan adalah tinggi: bagaimana kita boleh merekabentuk alat dan perisian baru untuk menyuling maklumat yang terbaik. Banyak projek penyelidikan dan pembangunan menarik di sektor swasta dan awam memanggil kepakaran anda. Sebagai alternatif, ijazah ini akan membuka trek kerjaya di Universiti dan pusat penyelidikan.... [-]

Austria Salzburg
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu