Filter
Sarjana Sains
Zimbabwe Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Inovasi di Zimbabwe

Sarjana Sains, atau MSc, adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada mereka yang berkesan melengkapkan kira-kira empat tahun pengajian intensif mengenai topik yang diberikan. Banyak kursus MSc menawarkan gabungan bilik darjah dan kurikulum berasaskan penyelidikan.

Sistem pendidikan tinggi di Zimbabwe terkenal dengan pendidikan teknikal yang lebih tinggi serta kajian linguistik. Seni dan budaya juga telah kekal sebagai sebahagian yang kuat dalam sistem dan masyarakat. Ia adalah kerana seni ini dan budaya yang banyak mahu belajar di Zimbabwe.

Sarjana Sains dalam Inovasi di Zimbabwe

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScInovasi

1 Hasil dalam Inovasi, Zimbabwe

Africa University - Zimbabwe

Ini adalah program yang sangat praktikal yang bertujuan untuk menghasilkan graduan yang berwawasan keusahawanan yang akan menghargai peranan penting yang dimainkan oleh u ... [+]

Ini adalah program yang sangat praktikal yang bertujuan untuk menghasilkan graduan yang berwawasan keusahawanan yang akan menghargai peranan penting yang dimainkan oleh usahawan inovatif dan kreatif dalam masyarakat dan ekonomi hari ini. Matlamat program ini adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar untuk membangunkan pandangan yang akan membantu mereka menemui dan mewujudkan peluang keusahawanan dan kepakaran untuk berjaya memulakan, melancarkan, mengurus, dan mengembangkan usaha mereka sendiri melalui projek usahawan permulaan, yang mungkin membantu kami ekonomi Afrika dan global yang berdaya saing dan dinamik.

Syarat kemasukan

Calon-calon yang memohon kemasukan dalam MSc in program Keusahawanan, Inovasi dan Kreativiti mestilah mempunyai:... [-]

Zimbabwe Mutare
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu