Filter
Sarjana Sains
Perancis Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Sains dalam Inovasi di Perancis

Msc bermaksud Master Sains. Ia adalah pakar 's Tahap pendidikan lepasan ijazah yang diberikan oleh universiti dalam jumlah yang luas negara. Ijazah ini biasanya dikaji untuk dalam sains dan kadang-kadang dalam sains sosial.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sarjana Sains dalam Inovasi di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
MScInovasi

8 Hasil dalam Inovasi, Perancis

University of Strathclyde Business School

Mengapa kursus ini? Jurang yang besar dalam pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan projek-projek inovatif dan transformasi, dan permintaan global yan ... [+]

Mengapa kursus ini?

Jurang yang besar dalam pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menguruskan projek-projek inovatif dan transformasi, dan permintaan global yang diramalkan bagi graduan yang mampu untuk menghadapi cabaran masa depan, membuat potensi peluang pekerjaan kepada graduan MSc baru kami Pengurusan Projek dan Inovasi, benar-benar cemerlang.

Menggabungkan yang analitikal dan hands-on pendekatan untuk projek-projek yang bertujuan untuk menangani isu-isu dunia sebenar secara kritis dan secara pragmatik, ijazah sarjana baru ini sepenuhnya akan menyediakan anda untuk peluang kerjaya dalam pengurusan dan pembuat dasar dalam semua sektor yang terdiri daripada syarikat-syarikat swasta (pembuatan, perkhidmatan, dan lain-lain ) kepada organisasi awam (kerajaan, penjagaan kesihatan, dan lain-lain).... [-]

Perancis Toulouse
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Rennes School of Business

... [+]

[-]
Perancis Rennes-en-Grenouilles
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
UniLaSalle

Program Sarjana 16 bulan untuk membangunkan strategi yang mampan ... [+]

Program Sarjana 16 bulan untuk membangunkan strategi yang mampan

Syarikat mesti mengambil kira kemapanan. Semua syarikat, dari Multinasional hingga yang lebih kecil tempatan, mesti dapat mengintegrasikan amalan yang mampan ke dalam cara mereka menjalankan perniagaan sehari-hari.

Untuk memenuhi cabaran ini, mereka memerlukan pengurus yang terlatih di seluruh organisasi yang mampu membangunkan strategi yang mampan. Pengurus-pengurus ini mesti dapat merekabentuk, menghasilkan dan memasarkan produk dan perkhidmatan sambil mewujudkan nilai mampan kepada syarikat dan masyarakat.

Program ini bertujuan untuk mendidik pelajar yang mampu mengenal pasti ancaman risiko serta peluang yang berkaitan dengan aktiviti di peringkat global; mampu memaksimumkan dan memantau perkembangan produk dan perkhidmatan yang mesra alam, untuk mewujudkan nilai mampan untuk organisasi mereka.... [-]

Perancis Rennes
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IMT Mines Albi

MSc ini adalah program 2 tahun dalam bahasa Inggeris dalam bidang sains bahan yang digunakan untuk industri aeroangkasa dengan fokus pada pengurusan inovasi. ... [+]

Master AeroMat - Inovasi

IMT Mines Albi adalah sekolah kejuruteraan lepasan di Perancis, Perancis "Grande Ecole d'Ingénieurs". 24% pelajar adalah antarabangsa.

Inovasi Master Aero-Mat menawarkan peluang yang mencabar kepada pelajar yang berminat untuk membangunkan kerjaya dalam industri aeroangkasa dengan kemahiran teknikal dan pengurusan.

Kelas-kelas diajar dalam bahasa Inggeris, tidak diperlukan peringkat bahasa Perancis.

PROGRAM

Program sepenuh masa 2 tahun dibahagikan kepada empat semester: kursus selama 3 semester diikuti dengan magang satu semester dalam sebuah syarikat atau di makmal penyelidikan.... [-]

Perancis Albi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
École de Management de Normandie / Normandy Business School

Program ini diajar di FRENCH sahaja. ... [+]

MS Territorial Development Str @ tegy trainsTerritorial Developers untuk dapat memupuk kemunculan projek-projek tempatan dalam rangka skim pembangunan teritorial.

Program ini diajar di FRENCH.

Baca deskripsi rasmi Perancis dan memohon di sini: MS Str @ tégie de Développement Territorial

[-]
Perancis Caen
Permintaan Maklumat
Perancis
Sepenuh masa
15 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kedge Business School

Pembelian digunakan untuk mencari harga yang paling murah. Ini tidak lagi berlaku. Pembelian hari ini adalah mengenai bekerja dengan pembekal strategik untuk menangkap in ... [+]

Tangkapan inovasi adalah kunci

Pembelian digunakan untuk mencari harga yang paling murah. Ini tidak lagi berlaku. Pembelian hari ini adalah mengenai bekerja dengan pembekal strategik untuk menangkap inovasi dan melaksanakannya secepat mungkin.

Tumpuan kini pada penangkapan inovasi dan kelajuan ke pasaran dan peranan pembelian telah menjadi sangat strategik. Pembekal utama kini menjadi daya tarikan sebenar. Perubahan ini memerlukan profesional pembelian yang benar-benar berbeza.

MAI menawarkan beberapa kursus latihan dalam pembelian. MAI diiktiraf oleh syarikat multinasional sebagai usia utama pembelian dan pengambil inovasi untuk pembangunan produk baru.

Kenapa pilih program ini?... [-]
Perancis Bordeaux
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HEC Paris School of Management

HEC Paris MSc Sustainability & Inovasi Sosial adalah satu program eksklusif yang direka untuk pelajar yang berpotensi tinggi yang bercita-cita untuk menjadi berpengar ... [+]

HEC Paris Mustainability & Inovasi Sosial adalah program eksklusif yang direka untuk pelajar berpotensi tinggi yang bercita-cita untuk menjadi pembuat perubahan yang berpengaruh dan membina model perniagaan yang lebih mantap dalam ekonomi hari ini.

Pemohon mestilah mempunyai ijazah Sarjana Muda untuk layak memohon (NB: mereka boleh memohon pada tahun yang sama mereka mendapatkan ijazah mereka).

Maklumat lanjut dan aplikasi dalam talian: HEC Paris MSc Kemampanan dan Inovasi Sosial

Jenis Sarjana: MSc

Mod Pengajian: Sepenuh Masa

Tarikh Mula: September

Jangka masa: 10 bulan

Yuran tuisyen tahunan (2018-2019): € 23,350

Lokasi: Paris<... [-]

Perancis Paris
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Montpellier Business School

Kursus MSc kami direka untuk mengajar konsep, prinsip dan kerangka kewangan yang bertanggungjawab dalam konteks komponen tradisional MSc dalam Kewangan seperti pasaran ke ... [+]

Akses terhad kepada perkhidmatan kewangan, atau pengecualian kewangan, adalah realiti yang mencabar bagi bahagian penting penduduk dunia di negara membangun dan negara maju. Pengecualian kewangan sangat dikaitkan dengan kemiskinan dan ia memburukkan keadaan pengecualian sosial. Institusi bantuan awam dan antarabangsa telah menunjukkan had mereka dalam mengurangkan kemiskinan. Sebaliknya, inovasi sosial, seperti pergerakan kewangan mikro, menyediakan penyelesaian berasaskan pasaran untuk memerangi kemiskinan dan pengecualian sosial dengan meningkatkan akses kepada perkhidmatan kewangan. Inovasi sosial ini merupakan salah satu fokus utama MSc ini.

Kursus MSc kami direka untuk mengajar konsep, prinsip dan kerangka kewangan yang bertanggungjawab dalam konteks komponen tradisional MSc dalam Kewangan seperti pasaran kewangan, tadbir urus korporat, pengurusan risiko, dan lain-lain. MSc kami juga dibina pada masa yang sama untuk menyediakan dengan kemahiran ekonomi dan kewangan asas yang diperlukan untuk mengukuhkan kemahiran peserta dalam aktiviti perbankan dan kewangan. Pengetahuan diterapkan pada produk kewangan yang berbeza dan bertujuan menyelaraskan objektif kewangan pelabur dengan kebimbangan dan cabaran tanggungjawab sosial.... [-]

Perancis Montpellier
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu