close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Sains dalam Industri Kecantikan 2021

Sarjana Muda Sains (MSc) secara teknikal fokus. Pelajar yang tamat ijazah ini telah maju pendidikan dalam teori saintifik dan penyelidikan dan biasanya boleh perintah gaji yang lebih tinggi dalam julat yang lebih luas bidang dan kepakaran. Apakah yang dimaksudkan dengan MSc dalam Beauty Industri? Dengan program ini, pelajar belajar bagaimana untuk membuat rangkaian produk, pelan pemasaran reka b… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains (MSc) secara teknikal fokus. Pelajar yang tamat ijazah ini telah maju pendidikan dalam teori saintifik dan penyelidikan dan biasanya boleh perintah gaji yang lebih tinggi dalam julat yang lebih luas bidang dan kepakaran.

Apakah yang dimaksudkan dengan MSc dalam Beauty Industri? Dengan program ini, pelajar belajar bagaimana untuk membuat rangkaian produk, pelan pemasaran reka bentuk dan jualan nombor ramalan untuk bersedia untuk kedudukan pengurusan dalam industri kecantikan. Para pelajar juga boleh belajar bagaimana untuk mengenal pasti dan menyelesaikan masalah pengurusan dalam perniagaan runcit dan membangunkan kepakaran teknikal dalam penjagaan rambut, kuku dan kulit supaya mereka dapat memahami kerja-kerja kecantikan dalam pasukan mereka dan membantu dan membimbing mereka.

MSc Beauty Industri biasanya akan mendidik pelajar dalam prinsip-prinsip saintifik dan amalan perniagaan yang akan membolehkan mereka untuk mencari pekerjaan di peringkat pengurusan. jawatan pengurusan mempunyai gaji sebanyak lima kali lebih tinggi daripada pekerja biasa.

Kos untuk ijazah ini bergantung kepada mana sekolah pelajar menghadiri dan berapa lama program ini. Pelajar perlu menyelidik beberapa program dan mencari orang-orang yang paling serasi dengan jadual dan harapan mereka.

pekerja kecantikan boleh didapati bekerja di salun, hotel, resort, kapal persiaran dan pusat-pusat penjagaan pesakit luar. Profesional yang menawarkan rawatan kecantikan kepada kulit, kuku dan rambut yang boleh bekerja sebagai juruteknik kuku, stylists rambut dan aestheticians. Kuku dan Kaki menjaga tangan, kuku, kaki dan kuku kaki. pendandan rambut dan tukang gunting rambut memotong, memangkas, warna, syampu, dan gaya rambut. Aestheticians memohon solek, memberi nasihat mengenai teknik untuk menggunakan kosmetik dan menyediakan penyingkiran rambut. aestheticians Medical membantu orang membina semula kulit mereka selepas ia telah dibakar atau cedera.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai peluang kerjaya dalam industri kecantikan, meneroka bidang kerjaya ini dalam talian.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Université Côte d’Azur (UCA)
Nice, Perancis

The MSc "Management of Flavor & Fragrance Industry" menawarkan 2 tahun latihan multidisipliner sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Grasse adalah modal minyak wangi global da ... +

The MSc "Management of Flavor & Fragrance Industry" menawarkan 2 tahun latihan multidisipliner sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Grasse adalah modal minyak wangi global dan menjadi tuan rumah semua peringkat industri perisa dan aroma. Semua unsur industri minyak wangi dikembangkan dan diproses di rantau ini. Tujuan ijazah ini adalah untuk melatih para profesional industri di masa hadapan dan menyediakan akses kepada pendidikan multidisiplin dalam konteks budaya di lokasi Grasse. -
MSc
Sepenuh Masa
2 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online