Filter
Sarjana Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Sains dalam Hubungan Pelanggan 2019/2020

Meneruskan Sarjana Sains (MSc) adalah tempat yang sesuai untuk orang yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka dalam kerjaya yang dipilih. Sesetengah memilih untuk memulakan program satu atau dua tahun secara terus selepas menamatkan ijazah sarjana muda, dan ada yang berbuat begitu untuk melengkapkan pengalaman kerja mereka yang sedia ada.

Apakah yang dimaksudkan dengan MSc dalam Perhubungan Pelanggan? Program khusus memberikan pelajar alat yang mereka perlukan untuk membina dan memupuk hubungan dengan B2C atau B2B pelanggan. Ini dicapai dengan mengintegrasikan pendidikan mengenai teknik pengurusan perkhidmatan pelanggan dan kemajuan teknologi baru dalam industri. Program ini boleh termasuk kursus pemasaran perkhidmatan, pengurusan konflik, tingkah laku pelanggan, komunikasi organisasi dan sistem pengurusan pelanggan. Kursus-kursus ini sering menggabungkan kemahiran praktikal dengan kerja kursus penyelidikan berorientasikan.

Beyond hanya memahami hubungan antara perniagaan dan pelanggan-MSc ini memberikan pelajar pemahaman tentang bagaimana untuk berkaitan dengan dan berkomunikasi dengan orang secara umum. Pengetahuan tingkah laku asas manusia adalah berharga dalam kedua-dua kerja dan persekitaran peribadi.

Panjang program ini, negara yang anda belajar di dan universiti atau kolej anda memilih semua akan memberi kesan kepada harga ijazah ini. Hubungi pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda untuk bertanya berapa banyak kos program khusus mereka.

Selepas menamatkan Sarjana Sains dalam Perhubungan Pelanggan, graduan akan mendapati diri mereka layak untuk pekerjaan dalam pelbagai jawatan. Contoh tajuk pekerjaan adalah: eksekutif perkhidmatan pelanggan, eksekutif komunikasi korporat, eksekutif pentadbiran dan pakar jaminan kualiti. Pekerjaan yang tersedia dalam pelbagai sektor dari kewangan kepada penjagaan kesihatan, serta hospitaliti dan pendidikan.pasaran adalah sangat kompetitif, tetapi gaji dan faedah yang sering kompetitif juga.

Terdapat pelbagai sekolah di seluruh dunia yang menawarkan ijazah sarjana ini. Ramai yang akan mempunyai pilihan untuk sepenuh masa atau belajar separuh masa, dan beberapa menawarkan ijazah dalam talian bagi mereka yang memerlukan lebih fleksibiliti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Hubungan Pelanggan

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Bagi pemimpin dan pengurus dalam Perkhidmatan berorientasikan Industries atau fungsi perkhidmatan dalam perniagaan. ... [+]

Perkhidmatan adalah di tengah-tengah paradigma perniagaan baru yang menganggap bersama penciptaan nilai di seluruh rangkaian pembekal. Banyak perniagaan telah didorong untuk mencipta semula diri mereka untuk menghadapi cabaran global kerana mereka mengubah model perniagaan mereka untuk kepentingan komersial. Peralihan ini memerlukan kepimpinan yang kukuh yang menggabungkan kepakaran pelbagai disiplin.

Kursus MSc sesuai untuk anda jika anda mahu bekerja sebagai pemimpin atau pengurus fungsi perkhidmatan dalam industri. Anda akan mempelajari sistem dan teknik yang digunakan untuk menguruskan fungsi perkhidmatan dan penciptaan nilai dalam perniagaan di seluruh pembekal dalam industri dan dalam proses industri.... [-]

United Kingdom Coventry
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu